Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan néz ki egy átlagos nap...

Hogyan néz ki egy átlagos nap nálatok? Milyen a munkaidőtök?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne, hogy ki mikor kel, meddig dolgozik (ha dolgozik). Mikor szoktatok este nyugovóra térni? Megvisel a munka titeket?Elégedettek vagytok a munkahelyetekkel? Mennyire marad energiátok a családra, háztartásra? Főzni milyen gyakran szoktatok? Ha nem titok mennyi a keresetetek? Bocsi a vallatásért, csak kiváncsi tipus vagyok és kicsit unatkozom is :D Én még csak egy hónapja dolgozom. Nemrég diplomáztam le, s hál istennek hamar lett munkám. Gondolom meg lehet szokni a koránkelést, de nekem elég nehezen megy, pedig már este 10 kor alszom.
2015. aug. 26. 18:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
21%

"Én este tízkor keltem. Azaz fél órával azelőtt, hogy lefeküdtem. Ittam egy csésze hideg mérget. Napi huszonkilenc órát dolgoztam a malomban. Én fizettem érte a főnöknek. Aztán hazamentem, és apu minden este hidegvérrel legyilkolt. Utána meg énekelve táncolt a síromon.

Ezek a mai fiatalok meg nem hisznek el nekünk semmit. "

2015. aug. 26. 19:06
 2/19 anonim ***** válasza:
5:20-kor kele. egy órát piszmogok (reggeli, mosakodás, wc, fogmosás, stb.) aztán irány a busz. végállomáson le, 15 perc kényelmes reggeli séta melóig. 7-kor bent felveszem a kulcsot, lift, fel az emeletre, gép bekapcs, e-mailek átnézése, aznapi munka előkészítése. kollégák szolgálattervét átnézni, leadni vezetőségnek a holnapit. telefonok kapkodása, e-mailek figyelése, anyagok beadása főnöknek, levelezések, anyagok hurcolása emeletek és osztályok közt. kollégák sirámainak hallgatása, hogy mire van szükségük, szükségek teljesítése irodaszerek formájában. ebédszünet. folytatása kb ugyan ez délután is 16:00-ig. kulcs leadása, strart a buszra, itthon kaja, fürdés, beszélgetés a többiekkel, aztán általában már csak leteszem magam, mert még októberig itthon élek, aztán majd meglátjuk mi lesz :) 9-kor alvás
2015. aug. 26. 19:10
 3/19 anonim ***** válasza:
Reggel fél6kor kelek, gyerekeket 9re beviszem az ovodába, utána munka,nem szeretem,de rugalmas az időbeosztás,ha egyedül nevelek gyereket,akkor az előnyös. Délután fél4re megyek a kicsikért,játszótér,utána haza, 8kor fekszenek le. Ha délután, éjjel vagy hétvégén be kell ugranom 2-3 órára dolgozni,akkor jön a dadus vigyázni rájuk,de általában akkor,mikor már alszanak,hogy ne érezzék a hiányomat, úgyhogy van,hogy éjfél után jövök haza. Keresetemről inkább nem nyilatkoznék,de pont annyi,amennyiből megvan minden,ami szükséges.
2015. aug. 26. 19:13
 4/19 anonim ***** válasza:
5%
Lehet egy kérdésem? Aki válaszol, miért teszi? Tudom, hogy minden ember szeret magáról beszélni, de ez...
2015. aug. 26. 19:18
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó:ez egy ilyen oldal,az emberek kérdeznek, mások,akik szeretnének válaszolnak. Te milyen okból kifolyólag írtál?
2015. aug. 26. 19:21
 6/19 anonim ***** válasza:

6:15-7:45 között kelek, 7-8:30 közöttre megyek dolgozni, 15:30-17:00 között indulok haza (fél óra az út). Egy óra ebédszünetem van. Este 10-hajnali 1 között szoktunk aludni menni, attól függ mikorra megyek. A férjem amúgy korán kel, fél 6-kor, de 4-re otthon van, péntek pedig 12-re.

Nagyon elégedett vagyok a munkahelyemmel, a szakmát szeretem, a fizetés nem rossz, rugalmas a munkaidő (havi 30+ órád lehet és 3 napot kivehetsz belőle), a kollégáimat is szeretem.

Nem szoktunk kimerültek lenni, ha mégis, akkor alszunk délután egy órácskát, az sokat segít :). Elég energetikusak vagyunk. Főzni minden 2. nap szoktunk, egyszer a héten mindig étterembe megyünk vagy rendelünk. A háztartás meg nem macerás, van robotporszívó, mosogatógép, szárítógép... gyakorlatilag heti 1x portörlés meg a fürdő-wc az, ami igényel egy kis időt (tudom, nem olcsó dolgok, de maximálisan megéri szerintem, hogy heti szinten akár 3-6 órát is megspórol az életünkből...)

2015. aug. 26. 19:21
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Sok értelme tényleg nincs a kérdésnek. Hacsak annyi nem hogy néhány kamu vagy igazi gazdag itt verje magát.
2015. aug. 26. 19:29
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

Azért írtam, mert az ilyen kérdéseknél lenyűgöz, hogy mindenki önszántából milyen infókat képes kiadni magáról.

Ezerszer szimpatikusabb lenne, hogy "emberek, nagyon magányos vagyok, nincs senkim, beszélgessük", mint az ilyen "uncsizós álbarizások".

2015. aug. 26. 19:32
 9/19 anonim ***** válasza:

Van olyan oldal, ahol nev nelkul fol lehet pakolni a fizeteseket. Keress rA valahogy.

Evtizedek ota dolgozom. Mostani munkahelyen 8-17-ig van munkaido. Ehhez fel hatkor kell kelni, mert nincs tul kozel. Van ebedido, de mikor hogy elek vele. Es munkaido vegekor nagyon ritkan jovok el. De azert nem fizetnek, ha tovabb dolgozok vagy otthon is folytatom a munkat.

Szeretem amit csinalok. 200 folott keresek kicsivel.

Munka utan meg bevasarlas, ugyintezes (persze hivatalok mar zarva:-)), baratokkal talalka mikor hogy. Este 6-23 kozott hazaerkezes. Es 22-01 kozott lefekves.

Csak akkor fozok, ha vendeg van vagy valamihez kedvem tamad vagy a gyerekek nalam vannak.

Hevegen takaritok, hetkoznap mosok. Munkahelyen reggelizek, vacsora otthon altalaban.

A korankelest soha nem lehet megszokni, ha alacsony vernyomasod van vagy alapbol nehezen kelo tipus vagy. Ilyenkor az segit, ha meg hamarabb probalsz folkelni es mire elindulsz "uzemi homersekletre allsz be" :-)

Es most te jossz, neked milyen a napod igy egy honap utan? Es nettoban ird a kereseted. Kosz.

2015. aug. 26. 19:41
 10/19 anonim ***** válasza:
7.30-kor kelek. 9-re jarok dolgozni. 4-ig bent vagyok, aztan eleg sok idom marad erre-arra, egyedul elek. Fozok majd elpakolok, kicsit takaritgatok vagy epp mosok, mikor mit. Este 11 korul mar szeretek nyugovora terni de nem mindig sikerul. 350ezer forintot keresek.
2015. aug. 26. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!