Hogyan néz ki egy átlagos nap nálatok? Milyen a munkaidőtök?
"Én este tízkor keltem. Azaz fél órával azelőtt, hogy lefeküdtem. Ittam egy csésze hideg mérget. Napi huszonkilenc órát dolgoztam a malomban. Én fizettem érte a főnöknek. Aztán hazamentem, és apu minden este hidegvérrel legyilkolt. Utána meg énekelve táncolt a síromon.
Ezek a mai fiatalok meg nem hisznek el nekünk semmit. "
6:15-7:45 között kelek, 7-8:30 közöttre megyek dolgozni, 15:30-17:00 között indulok haza (fél óra az út). Egy óra ebédszünetem van. Este 10-hajnali 1 között szoktunk aludni menni, attól függ mikorra megyek. A férjem amúgy korán kel, fél 6-kor, de 4-re otthon van, péntek pedig 12-re.
Nagyon elégedett vagyok a munkahelyemmel, a szakmát szeretem, a fizetés nem rossz, rugalmas a munkaidő (havi 30+ órád lehet és 3 napot kivehetsz belőle), a kollégáimat is szeretem.
Nem szoktunk kimerültek lenni, ha mégis, akkor alszunk délután egy órácskát, az sokat segít :). Elég energetikusak vagyunk. Főzni minden 2. nap szoktunk, egyszer a héten mindig étterembe megyünk vagy rendelünk. A háztartás meg nem macerás, van robotporszívó, mosogatógép, szárítógép... gyakorlatilag heti 1x portörlés meg a fürdő-wc az, ami igényel egy kis időt (tudom, nem olcsó dolgok, de maximálisan megéri szerintem, hogy heti szinten akár 3-6 órát is megspórol az életünkből...)
Azért írtam, mert az ilyen kérdéseknél lenyűgöz, hogy mindenki önszántából milyen infókat képes kiadni magáról.
Ezerszer szimpatikusabb lenne, hogy "emberek, nagyon magányos vagyok, nincs senkim, beszélgessük", mint az ilyen "uncsizós álbarizások".
Van olyan oldal, ahol nev nelkul fol lehet pakolni a fizeteseket. Keress rA valahogy.
Evtizedek ota dolgozom. Mostani munkahelyen 8-17-ig van munkaido. Ehhez fel hatkor kell kelni, mert nincs tul kozel. Van ebedido, de mikor hogy elek vele. Es munkaido vegekor nagyon ritkan jovok el. De azert nem fizetnek, ha tovabb dolgozok vagy otthon is folytatom a munkat.
Szeretem amit csinalok. 200 folott keresek kicsivel.
Munka utan meg bevasarlas, ugyintezes (persze hivatalok mar zarva:-)), baratokkal talalka mikor hogy. Este 6-23 kozott hazaerkezes. Es 22-01 kozott lefekves.
Csak akkor fozok, ha vendeg van vagy valamihez kedvem tamad vagy a gyerekek nalam vannak.
Hevegen takaritok, hetkoznap mosok. Munkahelyen reggelizek, vacsora otthon altalaban.
A korankelest soha nem lehet megszokni, ha alacsony vernyomasod van vagy alapbol nehezen kelo tipus vagy. Ilyenkor az segit, ha meg hamarabb probalsz folkelni es mire elindulsz "uzemi homersekletre allsz be" :-)
Es most te jossz, neked milyen a napod igy egy honap utan? Es nettoban ird a kereseted. Kosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!