Hogyan néz ki egy átlagos nap nálatok? Milyen a munkaidőtök?
Hát, nekem abszolút változó, mivel egyéni vállalkozóként teljesen rugalmasan és változatosan dolgozom.
De az biztos, hogy sosem alszom sokáig. Ha nincs semmi extra reggeli elintéznivaló, akkor is 6-7 körül felkelek. megfürdök, reggelizem.
Aztán innentől már mindig azon múlik, hogy mi az adott napi program. Mint mondtam, teljesen változó: ügyfélhez kell menni, bíróságra, vásárolni, vagy itthon maradok, és irodai munkát végzek. Esetleg épp van időm takarítani, találkozni valakivel... Mikor hogy.
Reggel 6:40-kor kelek. 7:30-ra megyek be a munkába, nap közben elmegyek ebédelni (40-60 perc kb), 18-19 órakkor befejezem a munkát. Nem fáraszt le nagyon, szerencsére könnyű munka, bár egy kicsit hosszú.
A teendőimet igyekszem a szabadnapokra süríteni. De ez változni fog, ha több dolgom lesz. Néha munka után is csinálom, és fogom egyre inkább. Be kell vallani, egy kicsit lusta természet vagyok, portörlésre, stb-re viszonylag ritkán szánom rá magam. A reggeli kelés egyáltalán nem visel meg, ha nem dolgozom is felkelek a szokott időben. Csak olyankor még lustálkodok egy órát.
11 körül szoktam lefeküdni.
Most ez lesz egy darabig:
6:20-kor kelek, kajálok, 7 után nem sokkal ki a kertbe és almaszüret. Délben kajaszünet, héromnegyed 1 körül folytatjuk fél négy, 4-ig. Aztán estig ha még van valami, pakolgatok, meg pihenek. 10-11 körül fekszem le.
Ja és az a legjobb, hogy miénk az almás, szóval én vagyok a kisfőnök. :D De attól még ezt a részét utálom csinálni, majd ha rendesen beindul a nagyüzem és csak traktoroznom kell (most 3-an szedjük csak), akkor az élvezhetőbb. 21/F
4:30-kor kelek. 6-ra járok munkába. A munkaidő hivatalosan fél 3-ig tart, kivéve, amikor túlórázunk. Utána általában egyből hazamegyek. A meló... hát az unalmas és monoton, nagyon is. Néha stresszes, de azért nem túl vészes, rosszabb is lehetne. Aludni normál esetben olyan este 8-9 körül szoktam.. kivéve, amikor sokáig fent vagyok, mondjuk filmet nézek, akkor akár éjfélig is nézem és kb. 4 órát alszom este.... :D
Régebben (amikor még suliba jártam), kb. mindig éjfélkor feküdtem és 7-kor keltem, de sajnos ezt már nem tehetem meg. Hétvégén meg délig aludtam. Olyan tipikus éjszakai bagoly voltam, éjszaka jól érzetem magam, nappal nmeg fáradtan... hát ami azt illeti ez most is így van, csak sajnos kénytelen vagyok a nappali életmódhoz alkalmazkodni és korán kelni, korán feküdni, mert a munkahelyen nem lehet nem megjelenni.... ez nem úgy működik. :(
6:30 ébresztő. 7:00-kor autóba ülök elindulok az irodába vagy ha külsős munka van akkor a telephelyre. Jelen esetben telephelyre 8:00 8:15-re oda érek. Az ottani irodába lerakom a cuccom, felveszem a munkavédelmi cuccot, fogok egy pohár kávét. Elmegyek a csoportvezetőket megnézem, érdeklődök, hogy minden rendben van-e, a gyártással kapcsolatos kérdésekre válaszolok. Ha valami olyat veszek észre leba*zom a munkásokat. Főleg balesetvédelmi dolgokat nem tartanak be. 9:30-ra vissza megyek a helyi irodába, ott tervezgetek, rajzokat készítek, rendeléseket intézem, külsős cégekkel tárgyalok. Ha telefonálnak, hogy valami van akkor ismét lenézek hozzájuk. 16:00- kor össze pakolom a cuccom, ismét lenézek a munka folyamatokra ilyenkor 1,5 órát kb. ott vagyok. 18:00-kor elindulok haza, bevásárolok veszek valami vacsorának valót. Ha van kedvem akkor még otthon főzök, ha nincs akkor étteremben eszem vagy elvitelre kérek valamit. kb. 19:45-re érek haza. Gyors fürdés, vacsora. Leülök a következő projekt tervrajzait készítem. Ha van kedvem még filmezek vagy sorozatot nézek. 23:00-23:30 körül kerülök az ágyba.
Gyártást vezető igazgató vagyok. Szeretem a munkámat. Jelenleg nincs barátnőm egy ideig most nem is szeretnék. A munka nem visel meg, hiszen nem megerőltető. A fizetésemet nem szeretném ide írni :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!