Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik városban a legjobb...

Melyik városban a legjobb csövesnek, hajléktalannak lenni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem találok sehol sem munkát jó ideje, a szüleim meg nem foglalkoznak velem tovább azt mondták, így fel akarok költözni valamelyik nagyvárosba hajléktalannak, melyik lenne a legjobb választás?
2016. okt. 31. 12:46
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Hát a szakmámban történő munkakeresést tényleg feladtam hamar, de azon kívül sincs semmi.

Én már nagyon unok anyámékkal lakni, sosem hagynak békén, nem értik meg, hogy ilyen rövid idő alatt nem tudok munkát találni, főleg nem olyat, ami annyit fizet, hogy el tudjak költözni itthonról albérletbe.

Tesóm 2005-ben érettségizett le, 2012-ig semmi munkát nem talált, neki bezzeg elnézték, pedig ő tényleg nem foglalkozott semmivel, középiskolában is megbukott, 2 suliból is kirúgták, még most is itthon lakik.

2016. okt. 31. 13:13
 12/43 anonim ***** válasza:
mi a szakmád?
2016. okt. 31. 13:17
 13/43 A kérdező kommentje:

Mindig azt mondják, hogy velem még egyszer nem csinálják végig ugyanazt mint testvéremmel, hogy 7 évig nem csinált semmit és minden iskolát elszórakozott.

Én pedig mindig jól tanultam, egyetemet is csúszás nélkül végeztem, tiszta ötösökkel, félig-meddig külön éltem tőlük, koliban vagy albérletben, hétvégenként jártam haza, kaptam ösztöndíjat is minden hónapban, amiből úgy-ahogy kijöttem.

És alighogy végeztem, már jöttek is azzal, hogy meddig akarok még itthon lenni...pedig akartam mesterképzést is végezni, de így lehetetlen, be sem iratkoztam inkább.

2016. okt. 31. 13:25
 14/43 anonim ***** válasza:
És mit végeztél?
2016. okt. 31. 13:42
 15/43 anonim ***** válasza:
42%

Te itt lassan 1 órája rinyálsz a semmiről, a kérdésekre nem válaszolsz, csak sajnálod magadat.

Csak az nem talál munkát, aki nem is akar. Sz** szakmát választottál, ez van, ennyit ér a diploma, de betanított munka, szalagmunka mindenhol van, és nem kell hozzá sok ész. De árufeltöltőnek, takarítónak is felvesznek akárkit. Ha regisztrálsz a munkaügyin, mint munkanélküli, akkor még egyszerűbb lesz, és talán még egy használható szakképzést is biztosítanak neked.

Akár a háromszak, akár a közmunka, bármi jobb, mint az utcán élni.

Retkesen, koszosan, büdösen, szakadt, foltos ruhákban fetrengeni szállókon, padokon, ahol az első adandó alkalommal elviszik a cuccaidat, megvernek, leköpködnek, és elveszik azt a 150-200 forintot, amit aznap össze tudtál koldulni... minden nap az utcán ülve kuncsorogni, télen fagyban, nyáron a hőségben, idegen emberek előtt megalázni magad, pár forintért...

és mindezt úgy, hogy LEHETNE jobb életed, lenne lehetőséged normálisan élni, de nem, te inkább rögtön az egyetem után, az első csalódás után feladod, és mennél az utcára, csak hogy ne kelljen semmiért megerőltetned magad. Inkább csöves sz** leszel, minthogy kemény munkával elérj valamit. Hát gratulálok.

Ne fogd a szüleidre, vagy az iskolára, semmire, ez csakis és kizárólag azért van, mert egy életképtelen, lusta balf**z vagy.

Legalább mások érdekeit tartsd szem előtt, szerinted kell az embereknek még több csöves, akiket kerülgetni kell a metróban meg dobni nekik az aprót, meg akitől nem lehet leülni a parkban, mert a padon lakik és a bokorba sz**ik? Hát nem, NEM KELL.

2016. okt. 31. 13:46
 16/43 anonim ***** válasza:

pedig kellene a mesterképzés - a BA önmagában semmi

Ha meg hajléktalankodsz - annyira lecsúszol, hogy szinte lehetetlen visszakapaszkodni.

2016. okt. 31. 13:46
 17/43 anonim ***** válasza:
Egész pontosan mi a szakod? Mi a végzettséged?
2016. okt. 31. 14:03
 18/43 A kérdező kommentje:
#15: közmunka vagy szalagmunka mellett is hajléktalan lennék, mivel annyi pénzből nem tudok kivenni albérletet, rezsit fizetni és még kajálni, amennyit ott fizetnek.
2016. okt. 31. 14:08
 19/43 A kérdező kommentje:
Mi a szakom, mi a szakom...nem mindegy??
2016. okt. 31. 14:10
 20/43 A kérdező kommentje:
"idegen emberek előtt megalázni magad, pár forintért... " mert azok a munkák nem erről szólnak, amiket felvázoltál? ugyanúgy egy koszos, büdös, éhező csöves lennék havi 60 ezer forintból...de azért járok minden nap reggeltől estig dolgozni, csövesként meg csak fetrengek..ugyanott tartok.
2016. okt. 31. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!