Csak én tapasztalatom így hogy a Rockerek a legjobb fej emberek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 21. 06:53
1/12 anonim válasza:
Biztos más is gondolja ezt. Nekem nagyon sok negatív tapasztalatom van rockerekkel is, de azt hiszem ez egyén és nem zenestílus függő.
2/12 anonim válasza:
Vannak masok is akik azt hiszik hogy a zenei izles meghatarozza a szemelyiseget is. Mondjuk nincs igazuk.
3/12 anonim válasza:
Ezt így általánosságban nem jelenteném ki.
A világon minden zenei stílus követői között vannak jófejek és taplók egyaránt.
4/12 anonim válasza:
Már nem találkozom annyi rockerrel, mint tinédzserként, de nekem is ez a tapasztalatom.
Nem tartoztam soha semmilyen stílushoz, legalábbis a ruhámmal nem jeleztem. A diszkós tuctuc cicák meg cicafiúk mindig lenéztek. A rockerek meg annak ellenére, hogy mindig fekete ruha meg hosszú haj, áltanosan "ijesztő" külsőt vettek fel, nagy arcok voltak.
5/12 anonim válasza:
Ne általánosíts. Még ha náluk vannak legnagyobb számban normálisok se.
Metálosoknál ez még nagyobb arányú. \m/
7/12 anonim válasza:
Nemcsak hogy jófejek, de intelligensek és müvésziek is. Persze nem az összes, de azért legtöbbjük.
9/12 Tom Benko válasza:
Általánosítani nem érdemes, mert nem lesz igaz. De a tapló, műveletlen barmok ritkábbak valóban, mivel nem divatos műfaj, másrészt pedig a szemlélet, a hozzállás előbb-utóbb némi kultúrát is hoz magával.
10/12 anonim válasza:
Többnyire igen, de azért ismerek elég bunkó rockereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!