Ti milyen videót néznétek szívesen youtube-on, ami másabb és tud újat mutatni? Vannak ötleteitek?
Szeretnék videókat készíteni de nincs vele különösebb célom, csak gondolom jobb elfoglaltság alkotni valamit mint céltalanul tengődni a neten unalmas perceimben.
Szeretnék valamiféle videót készíteni, eddig volt pár gyenge próbálkozásom, de olyat szeretnék ami érdekes és nem smink, meg ilyen sablonvideók amikből van több ezer, csak más ember adja elő...
Tehát?
Íme a csatornám:
https://www.youtube.com/channel/UCzdh6uzvQ3G6-lDSor-x3_g/fea..
Ezek eléggé gyengék.
Az ASK fm-es dolog nagyon unalmas volt. Ha már problémád van akkor vállald magad, legalább szóban. Sokkal jobb hallgatni, mint olvasni. Emellett már ezerszer kivesézett téma.
Az utolsó videóban szereplő zene amúgy tetszik. :D
Személy szerint számos olyan ötletem van amivel elég nagy nézettséget szerezhetnék(ha vállalnám magam), de sajnos ezeket az ötleteket nem tudja akárki megvalósítani. Háttértudás kell hozzá. Sok idő. Illetve nem feltétlenül a 8-16 éveseket fogja megragadni.
Visszatérve rád, sok olyan dolog van amivel szerezhetsz nézőtábort, de nem ismerünk.
Nem tudjuk, hogy miben vagy jó, mi érdekel, mi nem.
Ajánlhatnék neked egy oktató videós kurzust amiben valami olyasmit mutatsz be ami sok mindenkit érdekel, tanítasz vele és magad is tanulsz, de lehet nem érdekel maga a téma, vagy nem tudnád jól megvalósítani, hiányában vagy a tudásnak.
Én kedvenc videóm az Onision. Ő bármiről tud készíteni videót, és mindegyiket szeretem, mert a saját személyiségét is beleviszi a videókba, és nem érdekli a negatív kommentek.
Te a saját arcod vállalod a videóidban? Ha lány vagy akkor alapból 2x több néződ lesz.
Nem szeretném belevinni az arcomat, személyiségemet, mert mint írtam van rengeteg ilyen videós és már unalmas. Tényleg valami újat szeretnék kitalálni, ami nem bekategorizálható, lennének ötleteim csak abban nem vagyok biztos hogy az emberek vevők lennének rá. És igen lány vagyok, de ez szerintem elhanyagolható.
Pl. először természeti videókra gondoltam, innen onnan összevágott kis természeti képekre, a lényeg meg csupán vizuális lenne.
Rosszul fogod fel a dolgokat. Ahány ember, annyi féle személyiség. Mindenki egy egyéniség, és magyar oldalon kevés az olyan ember aki tényleg beengedi a nézőit a magánéletében. Általában mindig valamilyen pontra áll rá. Pl. gameplayket készít, vagy sminkes dolgokat, vagy bármi más.
Ezzel nincs is semmi baj, mert 2 sminkes dolog sem ugyanolyan. Máshogy beszélünk, máshogy reagálunk, más a végeredmény. Stb.
A lényeg, hogy élvezd amit csinálsz.
Az ötleteid megoszthatod itt is, vagy privátban akár.
Természeti videókkal az a probléma, hogy megint egy szűk réteget fog meg. Azt a szűk réteget aki nagyon kényes ilyen dolgokra, ezért nagyon jól kell csinálni.
"tud újat mutatni"
Sok sikert. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!