Lányok, ha beszól nektek valaki vagy fogdos és egy fiú megveri akkor szívesen megismerkedtek a fiúval aki segített rajtatok?
Nem ezen múlik, természetesen hálás lennék a segítségért, esetleg kikérném a véleményét, hova mehetnék hasonló technikákat tanulni, de alap lenne, hogy az emberek ne hagyják xarban egymást, ha tudnak egy bajbajutott társukon segíteni. Több ilyen bátor fickó kellene, aki elbánik a zaklatókkal. :-)
Mellesleg hétvégén utaztam a földalattin, én végig mentem, de egy köztes állomáson leszállt egy vak ember is, sok más emberrel, a látó tömeg megrohamozta a lépcsőt, szerencsétlen vak meg ott botorkált az oszlopok között, egyiknek-másiknak neki is ment, senki nem sietett a segítségére azok közül, akik leszálltak.
Max. meghívnak egy italra. Onnantól minden ugyanúgy megy, mintha mi sem történt volna, annyi hogy a jó első benyomás megvan, amiatt nem kell aggódnod.
Kérlek emiatt ne menj diszkóba/kocsmába verekedni, mert ugyanannyira idegesítő a "Ne nézzé rá csúnyán mer a fejed szétbszom" tömeg, mint az erőszakosan nyomuló.
Nem jobbra-balra mindenkit lecsapdosó, verekedéssel csajozni akaró fehérlovagok kellenek, hanem értelmes emberek, akik akkor avatkoznak be ha tényleg baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!