Miért hiszik azt, hogy a ronda emberek buták?
Figyelt kérdés
Én ronda vagyok és mindig úgy beszélnek velem, mintha minimum értelmi fogyatékos lennék...2016. okt. 29. 15:11
1/5 anonim válasza:
Szerintem senki nem hiszi azt. Legfeljebb, ha ostoba fejet vágsz.
2/5 anonim válasza:
miért hiszek hogy a szépek meg buták ?
3/5 anonim válasza:
Nem a rondasággal van a baj, szerintem te alapvetően kisebbrendűséggel küzdesz a kinézeted miatt, pont ezért sokkal érzékenyebb is vagy minden megnyilvánulásra.
Egyébként pont, hogy sok okos ember rossz kinézetű, mert nekik nem fontos a külsőség, éppen ezért nem is sokat adnak magukra. Minden ronda emberből lehet szépet varázsolni a mai világban, egy jól megválasztott hajjal, nőknél sminkkel, igényes külsővel, jó ruhákkal rengeteget változhatsz pozitív irányba. Ha mindezek mellé még a testeddel is törődsz, akkor már jó úton jársz.
A ronda embereknek nagyon kicsi az önbizalmuk és ez a kommunikációjukon is meglátszik.
4/5 anonim válasza:
örülj neki, hogy butának néznek. általában a buta embereket nem nyaggatja senki. sokkal könnyebb élete van a butáknak, még akkor is ha cask megjátsza valaki azt.
5/5 anonim válasza:
Mert van benne igazság. Mert ronda emberek tanulatlan, buta, igénytelen meg lusták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!