Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért hiszik, hogy a csendes,...

Miért hiszik, hogy a csendes, visszahúzódó emberek gyengék, lehet őket csesztetni?

Figyelt kérdés
Ott van pl.Jason Voorhees :)

2016. szept. 14. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én is ilyen vagyok és végig szekáltak suliban. Fel kell húzni egy félelmetes álarcot és... :D
2016. szept. 14. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom tapasztalom szerint én azért vagyok csöndes , és visszahúzodó mert nagyon unom az embereket ,vagy valamivel levan foglalva az agyam , és elég feszült vagyok önmagában. Nehéz felhúzni, de hirtelen csattan el az agyam ,és hamar eljár a kezem. Régen mindig azt hitték , mert kussba vagyok akkor cseszegetni is lehet, de aztán szépen lassan megismertek. És amúgy szerintem a legtöbb csendes ember alapjában véve máshogy működik, és talán agresszívabb is mint az a bizonyos "nagy pofájú".
2016. szept. 14. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen Jason se nagypofájú, aztán agresszívabb :D
2016. szept. 14. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt már hasonló kérdés, ugyanazt tudom csak írni: Mert általában tényleg lehet őket! :D

Sok olyan embert láttam, aki csendes volt és piszkálták. Itt is naponta panaszkodik valaki emiatt. Olyat ritkábban láttam, hogy valaki csendes volt és amikor piszkálták, tett ellene.

2016. szept. 14. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztalom nagyszájú emberek is gyengék + gyáva.
2016. szept. 14. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!