Az emberek félnek a csendes, zárkózott, visszahúzódó emberektől?
Én az ilyenektől nem félek, de ha egyszerűen nem akar kommunikálni, csendes és visszahúzódó akkor maximum 1 alkalmat (témát) keresek hogy beszélgessük. De ha látom ez nem változik akkor nem erőlködöm hanem békén hagyom.
A társadalom többsége nem fél az ilyen emberektől, hanem félénknek tartja.
nem felek toluk, de ha nem akar beszelgetni akkor mit beszelgessek vele en? Kerdezgessem folyton, vagy hogy kepzeled a dolgot?
Nyilvan az ember azokkal kommunikal, akik akarnak vele kommunikalni.
Nem félnek az ilyen emberektől.
Egyszerüen csak furának tartják őket..pont azért mert ezzel a csendességgel másnak tünnek.
Ezért mondják az emberek hogy félnek az ilyen emberektől.
Mert félnek attól akit nem ismernek.
Szerintem senki nem fél az ilyen emberektől. Egyszerűen azért nem beszélnek velük, mert nem tartják őket elég érdekesnek ahhoz, hogy érdemes legyen velük beszélgetni.
Én is ilyen vagyok egyébként.
Előzőek jól mondják.Én inkább csendesebb vagyok.Nem félénkségből, inkább bizalmatlanságból.Minek adjam ki magam akárkinek? Nem érzem úgy, hogy mindent el kellene kotyognom és folyamatosan jártatni a számat.Őszintén szólva a legtöbb ember nem is érdekel igazán és ha beszélgetek velük, csak udvariasságból teszem, ne sértődjön meg hogy egy mukkot sem szólok hozzá.
Ilyen vagyok, ez van.Különc, vagy kicsit antiszoc, lehet...De a hasonlóak megértenek és kedvelnek.A csacsogó, felszínes, minden lében 100 kanál embereket azonban nem birom elviselni.Számomra nem attól lesz érdekes valaki, hogy naphosszat pofázik és produkálja magát, legszívesebbet lecsapnám az ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!