Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt az emberek,...

Miért hiszik azt az emberek, hogy sorozatgyilkos vagyok?

Figyelt kérdés

A környezetemben lévő emberek azt gondolják, hogy egy beteg, millitáns ember vagyok aki szabadidejében baltával járja az utcákat. Tény, kicsit másképpen gondolkodom a dolgokról, mint az átlag (pl.: ellenzem a párkapcsolatokat, nem szeretem a gyerekeket, mogorva is vagyok), ugyanakkor sosem mondtam olyat, hogy én bárit is bántanék. Ez kicsit sértő számomra.

Mással is fordult már elő ilyen kellemetlen dolog? Hogyan lehet meggyőzni arról ezeket az embereket, hogy én is egy normális ember vagyok?

2015. ápr. 14. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Na nem sikerül párt találnod és mindenféle összeesküvést kitalálsz magadnak
2015. ápr. 14. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Hat sorozatgyilkos kicsit eros. Az oke, hogy kerulnek, de ha mar sorozatgyilkosnak hisznek, akkor mar nem a "kicsit fura" kategoria lehetsz.
2015. ápr. 14. 19:48
 3/5 A kérdező kommentje:

"Na nem sikerül párt találnod és mindenféle összeesküvést kitalálsz magadnak

"

1.: Nem is kerestem, ha lenne sem kellene.

2.: Nem kitaláltam, hanem a szemembe mondják :D.

2015. ápr. 14. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem lesz lepontozás, mert már hihetetlenül unom, meg is fogadtam, hogy többet nem válaszolok semmire, de most muszáj! Bocsánat, de ezt így elöljáróban le kellett írnom!

Nagyon tetszik amúgy a kérdés, mert szerintem kicsit máshogy értelmezem, mint mások. :) Van egy nagyon közeli rokonom, akire mindig ezt a megjegyzést teszik, és hasonlókat (pl. ne nézz így, még élni akarok.) Amúgy szerintem ennek az egyik oka az, hogy nagyon eltérő a temperamentumod, komoly, gondolkodó és MOGORVA, ahogy te is írtad. Tudod, a legtöbben imádják a "cuki" dolgokat, kiskutyákat, plüssöket, kisgyerekeket, stb. Ezzel nincs semmi baj, de nyilván ha egy ilyen emberrel találkoznak, mint te, aki hűvös,távolságtartó és nem vigyorog 0-24-ben rögtön elkezdenek kombinálni, szóval a fele csak kitaláció. Ha tényleg akarsz rajta változtatni, mert zavar, akkor meg kell próbálnod kicsit akklimatizálódni a környezetedhez. Kicsit többet mosolyogni vagy valami, de ami a leginkább változtat az csak az, ha megismernek, mert gondolom akkor már nem félnek tőled, meg nem feltétlenül gondolnak bele többet a dolgokba. Amúgy a "nézés"/tekintet iszonyúan sokat számít. A szürke, távolbameredő, üveges szemek kicsit kiakasztóak, ha szembetalálkozik vele az ember.:-) Egyébként én is örököltem az ilyen tulajdonságokból, a volt gimis osztályom például azért "utált", meg úúúúgy nézek rájuk :D Szerintem amúgy vicces jelenség, a világért sem változtatnék rajta, csak máshogy kezelném :D Na bocsi, hogy ilyen hosszú lett :)

2015. ápr. 14. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Én se kedvelem a sorozatokat, legszívesebben végeznék a sok hollywoody, kis költségevtésű , egy kaptafára készülő sorozattal.
2015. máj. 6. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!