Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket követett már valamilye...

Titeket követett már valamilyen fura alak az utcán? Ha igen, mit tettetek?

Figyelt kérdés
2016. okt. 28. 17:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Nálam van zsebben paprikaspré övön tokba gázstukker . Egy joker legalább legyen a pakliban .
2016. okt. 28. 17:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Bementem egy jó forgalmas térre, le a metróba majd egy másik úton hazamentem mikor biztos voltam benne, hogy elveszített.

De amúgy lehet simán odamennék a metrós biztonsági őrökhöz is ha valaki nagyon nem hagyna békén, én is gondolkodok a paprikasprayn.

2016. okt. 28. 18:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a múltkor mentem hazafelé (gyalog, enyhén kanyargós utcákban), mire feltűnt, hogy egy csajszi már jó ideje előttem megy és rendszeresen, félénk pillantásokkal néz hátra énfelém.. Akkor esett le, hogy azt hiheti, hogy követem, így technikailag én lettem a követő, ráadásul fura alak is vagyok...

Ezért gyorsan megelőztem, szval sry, ha te voltál az, kérdésíró..

2016. okt. 28. 18:40
 4/11 A kérdező kommentje:

Ez de cuki!:D Bárcsak minden "követő" ilyen lenne...

2016. okt. 28. 19:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer szerintem valaki rám is azt hitte, hogy követem. Pont ugyanarra mentem este az utcán én is, mint ő. Nem tudom rólam mit gondolhatott, kockás ing, hosszú ballonkabát kigombolva, és napszemüveg :D
2016. okt. 28. 20:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyébként még nem igazán követtek, szerintem inkább a nőket szokták.
2016. okt. 28. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem.

De éán biztos megilyednék.

Emberek közelébe mennék és maradnék, és hívnám a rendőrséget.

2016. okt. 31. 16:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem este hazafelé, külvárosi utcában, rossz közvilágításos kertvárosi helyen sikerült ilyet átélni.

Annyival beljebb vagyok, hogy a párom akkor már beszerzett nekem egy skorpiót (ugyan az mint a vipera, csak van még plusz egy fém bogyó a pálca végén), így ki csaptam amikor úgy gondoltam, hogy követnek.

Ezt mondjuk megelőzték zaklató üzenetek (az amúgy totál adat és kép mentes, kitöltetlen és minden megosztást csak ismerősök láthatnak) facebook-on. Tudta a srác, hogy 9-re járok este haza, milyen útvonalon jövök etc... szóval nekem volt időm felkészülni arra hogy lehet követni fognak.

Nem legális ilyesmit magadnál tartani. De inkább magyarázkodom egy skorpió miatt, mint nemi erőszak után a rendőrségen.

2016. nov. 1. 10:37
 9/11 Ádámfestő ***** válasza:
100%
Engem egyszer követett egy pacák este 10 után. Percekig. Elég idegesítő volt. Aztán mikor felkapcsolta a villogóit a rendőrautóján, akkor kénytelen volztam félreállni.
2016. nov. 3. 11:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó... xDD
2016. nov. 22. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!