Miért hiszik azt az emberek hogy annak aki öreg, idős annak automatikusan jár a tisztelet és mindenben az elsőbbség?
Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 10:35
31/33 anonim válasza:
Én senkit sem tisztelek azért, mert ő előbb született, mint én.
Azért adom meg mindenkinek a tiszteletet (pedagógus vagyok), a gyerekeknek is, mert ezt így illik. Mert emberek és jól esik a másiknak. Na meg persze, ha letett valamit azt asztalra. De alapból első talàlkozásokkor is mindig nagy tisztelettel szólok mindenkihez.
De ezt ugyanolyan könnyű elveszíteni is. Épp mint a bizalmat :)
32/33 anonim válasza:
És egy kisgyereknek miért kell tisztelni egy idegen fiiatalt?
33/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem jár és nem is adják meg, ezért szoktam én is szórakozásból rugdosni, fellökni a fiatalokat. Mivel ez kölcsönös. Európai mély keresztén szokás ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!