Miért zavarja az a felnőtteket, hogy van olyan diák, aki nem dolgozik iskola mellett?
Én most vagyok egyetemista és most jutottam el csak addig, hogy dolgozzak is. Gimi alatt egyik nyáron se dolgoztam, inkább év közben 1-2 napot, és állandó munkám is csak most lett.
Sokan hivatkoznak arra, hogy ha nem dolgozik a gyerek, akkor ne is várjon el zsebpénzt otthon. Na de a szülők valószínűleg gondolnak arra, hogy a gyereküknek majd pénzt kell adniuk és nincs ingyen a "tartásuk", ráadásul szinte mindenki megy egyetemre és nem csak 18 éves korukig laknak otthon.
Valamiért fáj az embereknek, hogy a tinik/fiatal felnőttek megtehetik, hogy nem dolgoznak, csak kérdezem, hogy miért?
Rengetek, nem is pénzzel kapcsolatos kérdésből kihozza egy-két gyakoris ember, hogy takaroggyá 16 évesen is dolgozni...
De ha megengedheti magának a gyerek, aki lehet 16, 18 vagy 20 éves is, hogy ne dolgozzon, mert be tudja osztani a zsebpénzét és nincsenek sokba kerülő dolgokra szüksége, akkor miért bántalmazzák őket?!
mert munkamániás, nolifer barmok, akiknek az egyetlen örömük az életben a munka és megőrülnének, ha nem dolgozhatnának.
Sok ilyen hülyével fogsz találkozni.. le kell sz@rni őket!
Elsőéves nappalos bejárós vagyok egyetemre. Valaki mondja már el mikor melozzak a suli mellett, ha így sincs időm!
Ne törődj Velük,szimplán irigyek és keresik a hibát mindenben.
Egy egyetemista tartalékos katona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!