Miért vagyok ennyire életképtelen?
Lassú a felfogásom, ötvenszer kell valamit elmondani nekem, hogy megértsem. Minden kiesik a kezemből, ügyetlen vagyok. Mindig bonyolultabban csinálom a dolgokat, észre sem veszem, hogy van egyszerűbb módja is a végrehajtásuknak, mások is rám szoktak szólni, hogy ,,Nem lenne egyszerűbb amúgy?" Igazuk van egyébként... Nincs kedvem így élni, gyakran sírok emiatt (is).
21/F
Nem vagyunk egyformák. Én is van, hogy szerencsétlenkedek. Ma is 2 gép pusztult meg a kezemben.
De ne sírj emiatt.
Látom hogy hová akarsz kilyukadni .. Ezért rövid leszek..
Mindennek meg van az oka.
Neked is van szereped és nem vagy felesleges!
Soha sem szabad feladni.. Túl rövid ideig vagyunk itt.. Hát használjuk ki!
Próbálkoznod kell tovább míg megtalálod azt amiben jó vagy.. Menni fog kitartás!
Nem, am nekem se egyszeri alkalom...
Én is próbálom, van h megy, de ha vmi abszolút nem megy, azt hagyom. Kudarckerülő típus vagyok.
De mint mondtam, ne keseredj el. Mit dolgozol amùgy?
Nem az 5-össel van probléma, teljesen korrekten leírta mi van. Semmi arcozás vagy menőzés nem volt benne, kb ugyan ezt írtam volna le én is. Csak te tudsz tenni azért hogy neked jobb legyen, szerinted kívülálló okok miatt van ez?
Hülyeség amit írtál, velem is több minden történt mint kellett volna, mégis itt vagyok, és sikeres.
Lehet kicsit teszetosza vagy, teszel-veszel, nem látod át a folyamatokat. Nem gond, én is ilyen voltam, sőt, bár folyamatfejlesztő vagyok, ennek ellenére úgy gondolom még mindig ilyen vagyok, ez többszőr kiderült faternál a műhelybe, munkahelyen stb.
Ez azért van mert fiatal vagy, nem szabad kapkodni, kevés az élettapasztalatod, és a munkatapasztalatod is. Majd kézreállnak jobban a dolgok.
De az hogy itt sajnáltatod magad, te is tudod, hogy előrébb nem leszel. Menj el kykoushin karate edzés, ott megnevelnek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!