Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen sok Önbizalomhiá...

Tényleg ilyen sok Önbizalomhiányos Életképtelen ember van!? Mi lelte ezeket? Én értem hogy nem egyszerű! Senkinek sem az!

Figyelt kérdés
De pozitív gondolkodással, megfelelő hozzáállással meg kellő akaraterővel meg tudnátok változtatni az életeteket! Elgondolkoztatok már ezen???
2014. febr. 24. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Az önbizalomhiány és az életképtelenség nem az elszenvedő hibája általában, ahogy látom. Lehet mögötte szörnyű gyermekkor, családi trauma, katasztrófa, tragédia, bántás, csalódás amik sebeket okoztak a személy pszichéjében, és ezek a sebek felnőttkorban "nyilatkoznak meg" komplexusok, fóbiák, szorongások formájában (kisebbségi komplexus, önbizalomhiány, agorafóbia stb.). Az ilyen embereknek nagyon nehéz az önváltoztatás útjára lépni külső segítség, támogatás nélkül. Szerintem.
2014. febr. 24. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

"pozitív gondolkodással, megfelelő hozzáállással meg kellő akaraterővel meg tudnátok változtatni az életeteket! "

Bullsit. Nagyszerű marketing duma, amivel sok szemét semmitmondó anyagot el lehet adni. Ha meg a statisztikára, visszajelzésekre nézünk akkor 1000ből 2 az akinek sikerül megváltoznia.

2014. febr. 24. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
38%
teljesen igazad van.. én is értem, néha mindenkire rájön az olyan, na de térjenek már észhez, attól függ milyen szemszögből nézik a világot és magukat. És így van a pozití hozzáállás rengeteget segít, sose szabad elhagyni magad... Hanem igenis akarni kell és próbálkozni, és minden más lesz :)
2014. febr. 24. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Személyiségtől függ, hogy ki mennyire képes elviselni az élet buktatóit, mennyi idő után szedi össze magát, és mi segít neki. Olyan ez, mint a fizikum, valaki gyengébb, valaki erősebb lélekben.

Az önbizalomhiány, életképtelenség pedig sohasem alaptalan. Szerintem az emberek 80%-a együtt él valamiféle lelki problémával, különbség annyi, hogy milyen módon viseli.

A pozitív gondolkodás, megfelelő hozzáállás, akaraterő nagy szavak, viszont van igazságtartalmuk. És ezt lehet magyarázni, szájbarágni, de akkoris a személynek saját magának kell rájönnie, hogy ezeknél nagyobb erő nincs a világon.

2014. febr. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!