Tényleg ilyen sok Önbizalomhiányos Életképtelen ember van!? Mi lelte ezeket? Én értem hogy nem egyszerű! Senkinek sem az!
"pozitív gondolkodással, megfelelő hozzáállással meg kellő akaraterővel meg tudnátok változtatni az életeteket! "
Bullsit. Nagyszerű marketing duma, amivel sok szemét semmitmondó anyagot el lehet adni. Ha meg a statisztikára, visszajelzésekre nézünk akkor 1000ből 2 az akinek sikerül megváltoznia.
Személyiségtől függ, hogy ki mennyire képes elviselni az élet buktatóit, mennyi idő után szedi össze magát, és mi segít neki. Olyan ez, mint a fizikum, valaki gyengébb, valaki erősebb lélekben.
Az önbizalomhiány, életképtelenség pedig sohasem alaptalan. Szerintem az emberek 80%-a együtt él valamiféle lelki problémával, különbség annyi, hogy milyen módon viseli.
A pozitív gondolkodás, megfelelő hozzáállás, akaraterő nagy szavak, viszont van igazságtartalmuk. És ezt lehet magyarázni, szájbarágni, de akkoris a személynek saját magának kell rájönnie, hogy ezeknél nagyobb erő nincs a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!