Érettségim sincs . Szégyen?
Figyelt kérdés
Kijártam a szakközépiskolát , minden évben 4,5 átlagom volt ergo jó tanuló voltam . De voltam annyira hülye (az okokat most nem irnám le ) hogy nem mentem el az erettségire így nincs meg . Szerintetek ez szégyen? Mármint , hogy nincs se érettségim se szakmám ? 23 éves leszek van egy lányom , egy tönkrement kapcsolatom ami 16 éves koromban kezdődött (abbol a kapcsolatból lett a kicsi is ) azóta új kapcsolatom van de nem merem elmondani , hogy még erettségim sincs , mert félek hogy butának nézne .2016. okt. 12. 05:15
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves '5'-ös !!! .... Szó sem volt semmiféle hazugságról .. Te azt írod nincs őszinteség . Egyrészt , nem mondtam még neki semmit , másrészt nem párkapcsolati tanácsot kértem . Csupàn arra voltam kiváncsi hogyan viszonyulnak ehhez az emberek , mit gondolnak a témával kapcsolatban, és szerintük szégyen e . De köszi a tippet majd gyakorlom az őszinteséget mégjobban . A többieknek köszönöm .
Igazából édesanyámmal nem volt jó a kapcsolatom annak idején (édesnyàm akit amúgy nagyon szeretek Jehova tanuja ) és az utólsó pillanatban elköltöztem egy 400 km-re távolabbi városba és sajnos nem azt helyeztem előtérbe hogy meglegyen a suli ... Mellesleg építőipari szakközépbe jártam . Építésztecknikusit akartam elvégezni .
2016. okt. 12. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!