Nettó 150 jó fizunak számit úgy h nincs érettségim?
Attól függ, milyen szektorban. Vendéglátásban nem.
Férjem szakács, csak egy szakmunkása van 230.000 a nettó fizuja. Én pultosként kb 180 körül kerestem.
Ha valami más területen vagy, akkor jó (most pénzügyi ügyintéző vagyok, OKJ-s papírral, nettó 165-ért).
De amúgy magyar viszonylatban igen, jónak számít. Mert a minimálbér kb 80ezer. Sokan keresnek sajnos ennyit.
2 diploma, 2 nyelvvizsga, megyeszékhely 140.000
de tényleg szektortól függ..
A hivatalos statisztikai átlag alatt van, ebből a szempontból nem számít jónak, sokan vannak, akik robotolnak és jóval kevesebből kénytelenek megélni, nekik jónak számít, én kicsit kapok kevesebbet, de majdnem ennyi, megélek belőle gond nélkül, és még félretenni is tudok, de még egy embert nem tudnék eltartani belőle.
Te hogy érzed, neked megfelel?
Valakinek jó,valakinek nem. Egyik ismerősömnek a nettó 120 jónak számít. Nekem nettó 180-tól kezd a jó fizetés.
Én most 20-án kezdek az új munkahelyemen. Hegesztő a szakmám,érettségim,1 minősítésem és egy targoncás jogosítványom van. 200 nettó lesz az alja + ha túlórázok.
Pályakezdőként teljesen jónak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!