Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen név a Lorina?

Szerintetek milyen név a Lorina?

Figyelt kérdés
Az osztályban mindenki a nevemmel piszkál,Lóri papagájnak hívnak,Klorinának és még sorolhatnám..!Mindig kitalálnak valami,sértő,bántó gúnynevet nekem.
2016. okt. 9. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik..
2016. okt. 9. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért, te tehetsz a nevedről? Nem. Akkor le kell szarni, hogy mit mondanak, majd abbahagyják.
2016. okt. 9. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Talán a kedves szüleidnek kellene ezt elmondanod. Mikor kitalálták neked ezt a hülye nevet, feltételezem számítottak rá, hogy ez lesz a következménye. Most akkor oldják is meg!
2016. okt. 9. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Nekem általánosban volt egy Kinga nevű osztálytársnőm, és ő meg azt nem szerette. Aztán ez az időszak elmúlt.

Mondd meg a piszkálóidnak, hogy a szüleid találták ki a nevedet, neked nem volt beleszólásod.

Különben meg a lóri papagájok nagyon jófej madarak. A Fővárosi Állatkertben nekem ők a kedvenceim, nagyon kezes madarak, lehet őket almával etetni.

Egyébként egyik volt főiskolai évfolyamtársnőm ezt a nevet adta a második kislányának, ő még kicsi, nem tudom, mi lesz később, de lehet, addigra már megszokottabb lesz ez a név, mire ő iskolába kerül. Nekem nincs ezzel a névvel semmi bajom.

2016. okt. 9. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsinyes a névvel piszkálódni, nekem tetszik.
2016. okt. 9. 23:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik, különleges.
2016. okt. 10. 00:18
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Kicsit emlékeztet a latrina(wc) szóra. Nem, nem tetszik
2016. okt. 10. 06:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!