Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha egy lány az...

Nagyon gáz ha egy lány az utcán sír?

Figyelt kérdés
19/L

2016. okt. 9. 00:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#9 Miért pontoztál le, te gyökér? Én csak segíteni akartam a kérdezőnek, te agyhalott...
2016. okt. 9. 12:57
 12/19 A kérdező kommentje:

#10 Nem azért hogy valaki megvigasztaljon. Nem kéne kötekedni,okoskodni... Bár rád jellemző,szoktam látni a kommentjeid.

Azért írtam ki,mert ez nem megszokott dolog. Még sose láttam felnőttet utcán sírni,csak gyerekeket.

De igaz,le kell sz* rni mások véleményét.

2016. okt. 9. 13:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Tedd azt ami jól esik, persze, ha ezzel másokat nem zavarsz. Sírd ki magad, és, ha majd megkönnyebbülté jobb lesz hidd el. Van az úgy, hogy sírni kell. Hallgass szomorú zenét, gondolj szomorú dolgokra, aztán elmúlik az. Az emberek véleményével meg ne nagyon törődj. Esetleg, ha van valaki akivel beszélgethetsz akkor tedd azt, vagy kérd meg, hogy kísérjen el néha. Nem lesz baj. Fő a vidámság (meg az egészség meg a többi ilyesmi)!
2016. okt. 9. 17:25
 14/19 anonim ***** válasza:

11: nem pontozgatok te bánat...

A kérdés szempontjából meg full irreleváns, hogy miért szakítottak.

2016. okt. 9. 20:21
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Márpedig releváns...ha tudom, hogy a kérdező a tényleges áldozat, akkor megpróbálok neki segíteni, de ha pl. megcsalta a barátját és azért szakítottak, akkor a fene fogja vigasztalgatni....
2016. okt. 9. 20:25
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Mennyit tudtok beszélni arról hogy egy hül.ye liba szakított...
2016. okt. 9. 21:39
 17/19 A kérdező kommentje:

#15 Nem csaltam meg,akkor biztos nem siratnám.Hosszú most nem írnám le.

#16 A h*lye libázást kikérem magamnak... Nem is ismersz akkor mi jogon szólsz be? Mi vezérelt?

Trollkodj máshol!

2016. okt. 9. 21:47
 18/19 A kérdező kommentje:
16-os : Valami frusztrált,élettelen lehetsz akivel a kutya sem foglalkozik,és irigy vagy azért szólogatsz be itt másoknak...
2016. okt. 9. 21:53
 19/19 anonim ***** válasza:

A kérdezőn nem kell segíteni ember, te el vagy tájolva. A kapcsolatok nagy része az életben véget ért, ezt meg kell gyászolni, siratni. Történet vége.

Kérdező, még egy gondoloat. Ha neked nem kellemetlen idegen emberek előtt sírni, akkor hajrá. Engem pl. zavar a tudat és inkább otthon sírdogálok egymagam, ha valami rossz történt. Akire esetleg tartozik, azzal még megosztom és ennyi.

2016. okt. 10. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!