Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Utcán egy fiúnak három csaj...

Utcán egy fiúnak három csaj ellen mennyi esélye van?

Figyelt kérdés
Mennyi esélye van verekedésben? Három csaj meg tudná verni? hogyan?

2015. dec. 30. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Ha én is ott vagyok, akkor igen:)
2015. dec. 30. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
99%

Simán meg tudják verni, akár kettő is.

Műköröm, magassarkú - ezeket használta a kedves beszólogatós lány, aki tesómmal verekedett, durva karmolásnyomokat hagyott rajta.

Én nőként úgy gondolom, hogy hülyeség hagyni, hogy ha egy lány megüt, vagy neked támad, csak mert "nőket nem verünk". Amint megüt, neked jogod van ezt viszonozni.

2015. dec. 30. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Műkörömben meg magassarkúban csak a p*ncikat lehet megverni. Ez két olyan dolog ami csak akadályoz. Nekem nekem esne valaki nemtől függetlenül kapásból állra mért sarokrúgással indítanák.

Viszont így nem lehet összemérni. Ha egy tapasztalt esetleg harcművész vagy küzdősportos csaj betámad egy vagy több tapasztalatlan srácot akár egyedül elver többet, viszont fordítva is igaz. Nem kor vagy nem kérdése hanem tapasztalat és képzettségé.

2015. dec. 30. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Azért átlagosan elmondható, hogy egy nő-egy férfi felállásban a férfi "nyerne".
2015. dec. 30. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ez függ kinézetből,tapasztalatból stb.

Például ha a csaj küzdősportot folytat,harcművészetre jár,akkor akár 2 férfival is elbánik egyedül,akár egy kigyúrt vagy vézna fiú ellen is lehet esélye,mivel közelharcban nem az erő van középpontban.De ez nagyon függ attól hogy hogy néz ki a fiú és hogy néz ki a lány.Vézna lány vézna fiú ellen-ha mind2 tapasztalatlan-csak ráncigálás lesz a vége.

Én szerintem egy nő csak úgy megtámad egy fiút,az nagyon nem szép dolog.A k***ák csinálnak ilyet,mint Nyári Gabriella.Egy okos nő ne verekedjen már össze egy fiúval,csak ha esetleg neked támad vagy p*cs módjára szidalmaz,de ne essünk már át a ló túlsó oldalára.Láttam már olyat hogy egy nő verekszik egy fiúval,hát az undorítóan néz ki,főleg hogy a fiú vissza se üt.

2015. dec. 30. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól függ :3- 46kilós lány tuti nem,de 3- 80kilós böszme tuti
2015. dec. 30. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Függ a taktikától, a gyorsaságtól, az elhelyezkedéstől is (hátulról, elölről jön a támadás). Aki ügyes, annak nem kell hozzá tűsarkú, mezítláb is el tud intézni valakit.
2015. dec. 30. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tűsarkúban ezerszer nehezebb mint mezítláb.
2015. dec. 30. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!