Manapság miért nézik le a tiniket?
Ha egy tini tesz ki kérdést akkor jönnek a kommentek hogy "te is a tipikus tini vagy" "minden tini ezt csinálja" "mert tini vagy" stb..
És ha egy tini ír általánosítást akkor jön minden megfásult 30 éves hogy "mit általánosítasz?!?!?!" "Én nem vagyok ilyen én egy kész egyéniség vagyok" stb...
Miért baj ha valaki tini? Miért nem lehet hinni a tiniknek?
10:Én ilyet nem állítottam,idáig nem mentem.
Okosak,de még összevisszák. A mi dolgunk,hogy segítsünk.
én nem vagyok még annyira felnőtt (21), de sosem fogom lenézni a tiniket, pont azért, mert engem is lenéztek. 17 éves voltam, pár hónap kellett a 18-ig, és megmondom, 18 évesen ugyanúgy viselkedtem, mint 17 évesen. az idősebb emberek kedvesek voltak velem, egészen addig, amíg megtudták a koromat. onnantól kezdve elhalkult a társaság ha odaértem hozzájuk, és mondták, hogy én hagyjam őket békén mert csak 17 vagyok. (nem pasizni mentem oda)
sokaknak csak eddig terjed a tudomány, hogy na, én idősebb vagyok, engem már kiszolgálnak alkohollal a boltban, akkor én vagyok a felnőtt a tapasztalt és mindent jobban tudok, a 17 éves meg egy gyermek akit bántani kell...
"amikor nem kötelező egy ágyban aludni"
Ennél szánalmasabb, nevetségesebb dolog nem sok van... Gyerekek próbálnak felnőttest játszani.
Az a felnőttes benne hogy van egy tini aki se nem gyerek se nem felnőtt ezért lehet dobálni az életszakaszok között.
Együtt akar aludni a barátjával? Még csak gyerek!
Nem végez el minden házimunkát? Már kész felnőtt nő meg kéne tudnia csinálni!
Koncertre akar menni? Majd ha nagy lesz!
Pihenni akar? Takarítani kell hisz már nagy vagy! Segítened kell!
stb...
És nem értem amikor valaki pl. átmegy a barátnőjéhez (két lányról van szó tegyük fel hogy 12 évesek) akkor is csókolózni fognak vagy mi? Ennyi ésszel istenem.... -.-
A mai 30-asok azért csesztetik a tiniket, mert őket is csesztették, amikor tinik voltak. Majd amikor 30-as leszel, te is cseszteted az akkori tiniket. Vagy nem.
Egyébként itt szinte minden kérdést széttrollkodnak, nem számít, hogy tini-e valaki vagy felnőtt.
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy tiniknek sokszor több értelme van tanácsot adni, mint a felnőtteknek, mert tényleg azért írnak, mert kíváncsiak valamire és nem csak önigazolást keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!