Milyen könyvek érdeklik manapság a fiatalokat/tiniket?
Figyelt kérdés
Mármint műfajilag, pl. romantikus, ifjúsági, stb., és többrészes, trilógia, egyrészes, ilyesmi2014. márc. 12. 17:24
1/9 anonim válasza:
többrészes,lehet bármilyen,de legyenek benne romantikus szálak ;)
3/9 anonim válasza:
Én szeretem a többrészest is ha elég izgalmas. Műfajilag szívesen olvasok természetfeletti témákat, szeretem az enyhe romantikus szálat, eredeti ötleteket.
Most például a Trónok harcát olvasom :)
16/L
4/9 anonim válasza:
# 3/3
A könyvsorozat neve Tűz és Jég Dala, az első kötete a Trónok Harca. Egyébként kérdező ez most a filmsorozat miatt "menő" a tinik körében.
5/9 anonim válasza:
én kezdem megunni a több részes könyveket,ha belekezdek az első részébe,utálom hogy mindig várni kell a fordításra,vagy még külföldön sem jelent meg.más nyelven meg nem egyszerű hozzájutni a könyvekhez,pedig szerettem a sorozatokat.én személy szerint szeretem a krimit,horrort,fantasyt és a YA-t.16/L
6/9 anonim válasza:
Hát azért jó pár könyvsorozat van minden témában ami teljesen megjelent itthon is magyarul, nem olyanokat kell választani amiket most ír az író.
7/9 anonim válasza:
sötét erő trilógia
lélektársak
vámpírakadémia
obszidián
szent Johanna gimi
8/9 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a többrészes ifjúsági könyveket kedvelik a fiatalok. Mint pl. a Szent Johanna Gimi. Ajánlom neked is, ha tinédzser vagy.
9/9 anonim válasza:
#4: Nem értem, mi a problémád. Igen, a Tűz és jég dala című könyvsorozatba kezdtem bele, de logikusan a Trónok harcával. Azt az egy darab könyvet olvasom, nem tudom az összeset egyszerre, ezért nem a könyvsorozatot neveztem meg. Ha ellenkezőleg írom, biztos abba is belekötsz, vesztett ügyem van, mert annyira megfogott a sorozat, hogy nekiálltam a könyveknek, mert annyian mondták, hogy sokkal mélyebben belelátni a szereplők történetébe. Sajnálom, többször nem fog előfordulni. Meg szerintem örülhetnél, hogy egyre többen olvassák, mert fantasztikus könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!