Fiuk mennyire vonzo ha egy lany szeplos?
Figyelt kérdés
Nekem van nem olyan sok de lacik es en nagyon utalom magamon 18L2016. szept. 26. 20:15
11/19 anonim válasza:
Eszméletlenül sexy imádnám mindet és téged is nagyon. Fogadd el hogy hozzád tartoznak és tesznek még egyedibbé és különlegessé. Biztos vagyok benne h a környezeted szerint is nagyon jól álnak azok a szeplök az arcodon. Légy rájuk büszke, mosolyogj szépen légy bold.
12/19 anonim válasza:
A szeplőid Lacik a pattanásaid meg Józsik?
13/19 Blindzor válasza:
Ha kuldesz egy kepet magadrol szivesen leirom a velemenyem:)
14/19 anonim válasza:
#12 :D :D :D
A kérdésre válaszolva, most is egy ilyen lány tetszik. Csak éppen én nem tetszem neki, szerintem.
15/19 anonim válasza:
Ritka, szóval sokaknak vonzó. Általában nekem is tetszik. Mutatsz képet?
17/19 anonim válasza:
Jó kérdés. Van akin jól áll, van akin szörnyen.
18/19 anonim válasza:
én kifejezetten imádom a szeplős lányokat. ha csak pár van, az is nagyon cuki, ha nagyon szeplős egy lány, az mégjobban tetszik - persze a külső önmagában kevés, hiába tetszik valaki szörnyen, ha közben nem tudunk beszélgetni, vagy mit kezdeni egymással...
19/19 anonim válasza:
Nekem rengeteg szeplőm van és imádom őket. Nagyon csupasznak érezném magam szeplő nélkül. Belegondolva nagyon fehér lenne a bőröm :D. Ez tesz különlegessé a vörös haj zöld szem szeplö hármas nélkül teljesen hétköznapi, átlagos lennék, de ahogy észrevettem ez egy picit dob rajta mert ritka. Párom szerint minden egyes szeplő egy angyal csókja. Szóval légyszi ne utáld hanem szeresd öket mert egyedivé tehetnek hiszen nincs két egyforma szeplő. 20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!