Mit választanál? Nagyon csúnya vagy, de rendkívül intelligens vagy nagyon vonzó, de kicsit egyszerű
Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 23:11
1/6 anonim válasza:
Trabant Mercédesz motorral
vagy Mercédesz Trabant motorral
na baz.meg....
2/6 anonim válasza:
Inkább az elsőt, mert ha nagyon intelligens vagyok, az azt jelenti, hogy van jó munkám, jó fizetésem és sok lánynak az már bőven elég, hogy olyan párjuk van, aki mellett anyagi biztonságban lehetnek, értelmesek is és családot lehet velük alapítani.
A vonzó, de egyszerű embereknek meg van egy bomba csajuk 24-25 éves korukig, míg egyedül maradnak, mert se munka, se pénz és egy ingyenélő embert senki nem fog eltartani
3/6 anonim válasza:
Nagyon vonzó, de egyszerű.
Nekik a legkönnyebb.
4/6 anonim válasza:
Az elsőt már próbáltam, most ha lehet, a másodikat választanám, aztán majd döntök, melyik jobb :)
5/6 anonim válasza:
A másodikat. Nekik könnyebb dolguk van.
6/6 anonim válasza:
Elsőt kaptam, orvosként dolgozom, gondolkodás nélkül a másodikat választanám. A mai társadalom az intelligenciát lesajnálja a primitívséget és a külsőt pedig piedesztálra állítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!