Fiuk mennyire vonzo ha egy lany szeplos?
Figyelt kérdés
Nekem van nem olyan sok de lacik es en nagyon utalom magamon 18L2016. szept. 26. 20:15
1/19 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy az, van akinek jól áll van akinek nem amúgy.
2/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos,kifejezetten jól áll a világos,vagy vöröses hajú lányoknak.
Én valamiért kislányos szendeséget társítok mellé,ami vonzó egy lányban.
Itt pl nagyon helyes a képen szereplő lány
3/19 A kérdező kommentje:
Nekem is voros a hajam de hala istenek nincs olyan sok de nost komolyan mindig olyan erzesem van mintha piszkos lenne az arcom
2016. szept. 26. 20:25
4/19 anonim válasza:
Számomra nem sokat változtat. Ha szép az arca valakinek akkor az bejön, nem érdekel hogy szeplős -e vagy sem.
Felesleges utálat, csak magadat szívatod. Úgysem változtathatsz rajta, szóval jó lenne ha beletörődnél.
5/19 anonim válasza:
Na igen. Egy eleve vonzó lány szeplőkkel is vonzó lesz, míg egy kevésbé vonzó a szeplőktől nem lesz jobb.
7/19 striga válasza:
Szőkés barna a hajam és van pár szeplőm, nem az a durván sok, pont elég, nincs bajom velük. De eddig csak egy srác mondta, hogy mennyire szereti a szeplőimet, mások nem említették, úgyhogy gondolom nagyon pasi függő a dolog :) 19/L
8/19 anonim válasza:
A szeplő nálam extra :D imádom mikor nyáron elő jön a lányokon.
Légy büszke a szeplőidre, biztosan gyönyörű vagy velük! :)
23/F
10/19 anonim válasza:
Nagyon is abszolút tetszik! Persze az is igaz valamennyire amit 4es írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!