Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Asszem láttam egy pedofilt a...

Asszem láttam egy pedofilt a lépcsőházban, mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Szóval az történt hogy tegnap jöttem hazafele a suliból, bementem a lépcsőházba, sajnos a legmagasabb emeleten lakom, és mikor mentem felfele a lépcsőn akkor láttam egy kb 50-55 éves embert, elég pedofilos arca volt, és persze nem nyúlt hozzám, de mikor ment lefele láttam hogy a kabátja alatt húzogat valamit előre hátra (gondolom tudom miaz). És egyszerűen NAGYON FÉLEK hazajönni ! Az osztályban is mondják hogy azon a könyéken amerre én lakom ott vagy egy idős pedofil ...

14/F

2016. szept. 23. 12:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Juj, hát te nagyon különleges vagy, mesélj még, mi minden izgi történik veled? Esetleg szellemet nem láttál a pedofil arcú ember hátán üldögélve?
2016. szept. 23. 15:18
 12/18 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi bajotok van -.- Megkaptam a válaszokat a NORMÁLIS Válaszolóktól, és kész! Téma : Lezárva
2016. szept. 23. 16:06
 13/18 anonim ***** válasza:
6%

A kérdező kommentje:

Ha látnál 3-4 pedofil képet a neten, akkor láthatnád hogy szinte mindegyiknek a szeme hasonlít ... +Jó sok pedofil úgy van hogy napszemüveggel járkál na vajon mé? Természetesen mert felismernék Ezek szerint te nézed a pedofil képeket. Tedd meg de azt tudnod kell hogy akkor az írásod után feltételezik, hogy töltöttél is le ilyen képeket és a rendőrség is ipszám alapján meg találhat. egyébként ahogy írod az embereket te arcuk szerint nevezed vagy gondolod pedofilnak. Akkor itt mindjárt lehet támadni azokat a nagyszülőket, bébicisztereket is akik unokájukat fürdetik, vagy családostul nudista strandra járnak és ez a erkölcstelennek veszi. Gondolom mivel újabban sok infó ment a tévén feltételezem te is békáson laksz vagy valami ért és most approbálsz kitőrni vagy épp unatkozol és teszel fel ilyen kérdést. Tefeled pedofil nem csaj Férfi lehet hanem NŐ is. kiugrani

2016. szept. 25. 20:21
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem képzeld el, nem töltök le semmilyen pedofil képeket, csak épp hogy rákerestem a neten hogy hogyan nézhetnének ki -.- Kiugrani? Viccelsz?! "békáson laksz vagy valami ért és most approbálsz kitőrni vagy épp unatkozol és teszel fel ilyen kérdést." Unatkozom és teszek fel ilyen kérdést? Minek van a gyakori kérdések?! Nem arra hogy válaszoljanak?! Te neked is sok eszed lehet, és mondtam már hogy téma lezárva .

Idióta

2016. szept. 26. 15:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Amúgy meg végül szóltam anyámnak, és mondta hogy az egyik kislánynak a nagyapja (nem erre lakik) és hogy reszketni szokott a keze :/ Végülis félreértés volt az egész
2016. szept. 26. 16:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Bazzeg 14 éves féligmeddig férfi vagy, ne ám má h parázz egy b#&itol!
2016. okt. 3. 03:23
 17/18 anonim ***** válasza:
"Jó sok pedofil úgy van hogy napszemüveggel járkál na vajon mé? Természetesen mert felismernék" hidd el hogy ez nem így van. Senkinek nincs az arcára írva hogy milyen ember.. Azóta van valami fejlemény? Rendben vagy? Nem bukkant fel újra az a férfi? Tudom hogy sokan bagatell ügynek hisznek egy ilyet, pedig jobb az óvatosság. Ahogy írtam: Nekem nem hitt senki mikor bajba kerültem. Meg is lett az eredménye, még jó ideig zaklatott a pasas.
2016. okt. 4. 09:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Óh, most olvasom hogy félreértés volt. Örülök hogy így alakult.
2016. okt. 4. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!