Asszem láttam egy pedofilt a lépcsőházban, mit tegyek?!
Szóval az történt hogy tegnap jöttem hazafele a suliból, bementem a lépcsőházba, sajnos a legmagasabb emeleten lakom, és mikor mentem felfele a lépcsőn akkor láttam egy kb 50-55 éves embert, elég pedofilos arca volt, és persze nem nyúlt hozzám, de mikor ment lefele láttam hogy a kabátja alatt húzogat valamit előre hátra (gondolom tudom miaz). És egyszerűen NAGYON FÉLEK hazajönni ! Az osztályban is mondják hogy azon a könyéken amerre én lakom ott vagy egy idős pedofil ...
14/F
A kérdező kommentje:
Ha látnál 3-4 pedofil képet a neten, akkor láthatnád hogy szinte mindegyiknek a szeme hasonlít ... +Jó sok pedofil úgy van hogy napszemüveggel járkál na vajon mé? Természetesen mert felismernék Ezek szerint te nézed a pedofil képeket. Tedd meg de azt tudnod kell hogy akkor az írásod után feltételezik, hogy töltöttél is le ilyen képeket és a rendőrség is ipszám alapján meg találhat. egyébként ahogy írod az embereket te arcuk szerint nevezed vagy gondolod pedofilnak. Akkor itt mindjárt lehet támadni azokat a nagyszülőket, bébicisztereket is akik unokájukat fürdetik, vagy családostul nudista strandra járnak és ez a erkölcstelennek veszi. Gondolom mivel újabban sok infó ment a tévén feltételezem te is békáson laksz vagy valami ért és most approbálsz kitőrni vagy épp unatkozol és teszel fel ilyen kérdést. Tefeled pedofil nem csaj Férfi lehet hanem NŐ is. kiugrani
Nem képzeld el, nem töltök le semmilyen pedofil képeket, csak épp hogy rákerestem a neten hogy hogyan nézhetnének ki -.- Kiugrani? Viccelsz?! "békáson laksz vagy valami ért és most approbálsz kitőrni vagy épp unatkozol és teszel fel ilyen kérdést." Unatkozom és teszek fel ilyen kérdést? Minek van a gyakori kérdések?! Nem arra hogy válaszoljanak?! Te neked is sok eszed lehet, és mondtam már hogy téma lezárva .
Idióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!