Mi bajuk az embereknek az oroszokkal?
magyarul:
furcsa piros kutya
Hát erre nem mondok semmit. xD
A kereszténység szerintem sokkal inkább a jó és a rossz közti különbségről, a bűnök és a gonosz elítéléséről szól. Amiről ti írtok az meghamisított "kereszténység", vagyis korrupció.
Bár csak az oroszok is mind tisztességes, erkölcsös emberek lennének. Azért teszem hozzá, hogy egy fél kontinenset lefoglaló országnál nehezen lehet általánosítani.
Vörös kutya lesz az, kedves kérdező, nem piros, bár a korodnál fogva nem feltétlen tudhatod, mit jelent. :)
Orosztanár vagyok, az orosz nyelv és kultúra szerelmese. Sok-sok orosz barátom vagyon, akiket nagyra tartok, s bizony szomorúan olvasom gyűlölettől fröcsögő szavaidat. Nem igen tagadhatod le a magyar feledet, és ez nem jelenti az, hogy ne lennének mindkét népben jó és igen kevésbé tiszteletre méltó emberek, ez ugyanis nem a nációtól függ.
Hogy mi bajuk az embereknek az oroszokkal? Olvasd el a saját gyűlölködő szavaidat, s megtudod. Hidd el, akinek eddig semmi baja nem volt velük, Néked valszeg azokkal is sikerült meggyűlöltetned őket... Nagy kár! Ezekre a megnyilvánulásokra a korod sem mentség. S mielőtt leférfinemiszerveznél, elárulom, hogy nőinemiszerv vagyok. :D
S a végére még annyit, hogy Isten - az embertől eltérően - nem személyválogató. Egyformán kedveli a gyermekeit legyen az hívő vagy ateista (bocs, kedves ateisták), magyar vagy orosz, s bár emberi ésszel fel nem fogható, Téged is szeret minden negatív, istentelen megnyilvánulásoddal együtt.
Tiszta szívemből kívánom, hogy boldogabb felnőtté nőj, mint amilyen megkeseredett tizenéves vagy!
Lelked rajta. :)
Ez biztosan kamu kérdés.
"Kedves" "Kérdező"
Az oroszokkal semmi probléma. Az olyan idiótákkal van probléma, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!