Mi bajuk az embereknek az oroszokkal?
A magyarok es az oroszok kozott tenyleg nincs. A magyarok/oroszok es a nemetek kozott mar van.
Az egyik nap kulturaja agressziv, gerinctelen, orbanisztikus, putyinista, a masik kulturaban ez nem talalhato meg.
Mért? Van bajuk velük?
Amugy szerintem nem ugyanolyanok mint mi.
Az oroszok imádják Putyint...nem tudom miről beszélsz.
Amúgy nekem semmi bajom az oroszokkal.
Az oroszok egy halk kisebbsége utálja Putint, a többi vagy leszarja, vagy élteti. Szomorú múltú, szomorú jelenű, bizonytalan jövőjű ország, "szarok bele", néha már-már barbár néppel.
A nagyobb városokban élő demokráciát kívánó kisebbséget sajnálom, a többi magának okozta a bajt.
Jaajj, az oroszok imádják Putyint, hidd el. Én egy oroszt sem ismerek, aki ne lelkesedne érte...
Sőt még Sztálint és Lenint is nagyra tartják!!! :D
Az oroszok még magukban rendben lennének, ha a politikájuk nem mosta ki volna az agyukat. :D
Bár szerintem egy moszkvai, egy szent-pétervári orosz között és egy szibériai orosz között nagy a külnbség.
Az előbbiek sokkal nyitottabb, európaibb gondlolkodásúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!