Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek sorban melyik a...

Szerintetek sorban melyik a leggázabb és legelfogadhatóbb egy orvosira járó lánynál?

Figyelt kérdés

1, orr piercing

2, nagyobb tetoválás látható helyen ( pl kar)

3, miniszoknya, magassarkú, kivágott ruhák (közönséges öltözködés)

4, raszta haj

2016. szept. 11. 19:44
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
41%
A magassarkúban az a ciki, hogy köztudottan károsítja az ízületeket, amit egy orvosnak minimum illene tudnia.
2016. szept. 14. 19:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Azért 10-es, mert felesleges ilyen hülyeségek miatt tízezer kommentet írni :D Én sem szeretem, mikor utólag kijavítja magát valaki. Nem vagyunk hülyék, nyilván tudjuk, mit akartál helyette. Persze az más, ha tényleg érthetetlen lett valami.
2016. szept. 14. 20:56
 13/21 anonim ***** válasza:

Hidd el meg tudom érteni, engem is idegesítene ha valaki egy csomó felesleges kommentet írna elgépelés miatt.

Viszont ez csak egyetlen szó volt ami hülyén jött ki, nem hiszem hogy az az egy komment amivel kijavítottam annyira zavart volna mindenkit:D

Viszont az már zavaró lehet hogy emiatt írogatok kommenteket, szóval itt be is fejeztem.

2016. szept. 23. 20:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen mindegy lenne, az agya a lényeg, Ha ismeri a belgyogyaszatot oda vissza, a tisztaban van az élettani folyamatokkal es latja osszefuggeseiben is, akkor tolem vattacukor haja is lehet es zulu keramiakorong az also ajkaban. Az agya a fontos szerintem, nem a csomagolas. Ha mellette a manualitas is megy, na akkor meg plane ;)
2016. dec. 7. 21:37
 15/21 anonim ***** válasza:

Én eléggé nyitott embernek tartom magam, nem zavarna a piercing, a tetkó (ha az normális nyilvánvalóan, és nem horogkeresztet ábrázol vagy ilyenek) vagy a raszta haj, de a közönséges öltözködés lehet zavarna.

Volt olyan dokim, illetve EÜben olyan munkatársam, akik miniszoknyában, neccharisnyában és magassarkúban jártak dolgozni, és sokan emiatt nem vették őket komolyan. És nem azért, mert begyöpösödött vagyok, de el lehet különíteni a munka és a partiruhát szerintem, pláne ha tanult emberekről van szó.

2017. márc. 26. 17:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyik sem gáz.

Mind elfigadható.

Minden felsorolt stílusfüggő s nincs összefüggésben kérdésed témájával, így értelmetlen.

2017. márc. 26. 18:27
 17/21 anonim ***** válasza:

3.

4. Vannak akiknek jól áll, de nekem nem jön be.

2.

1.

Amúgy nem mindegy, hogy orvosira jár-e vagy btk-ra?:D

2017. márc. 26. 20:22
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Nekem olyan érzést keltene, mintha a külseje v a pasizás lenne fontosabb es kb az se hatná meg nagyon ha hörögve haldokolnék elotte.

Az orvosi pálya tévednék hogy hivatás?

Szerintem biliüritő ápoloknak sem állna jol az ilyen retusalt közönséges külső, nemhogy egy elgivatott orvosnak.

2017. ápr. 24. 23:51
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

A hobbyd a rúdtánc amugy?

Habár tuti nem, még ők is színvonalasabbak :)

2017. ápr. 25. 00:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint a mai 20on éveseknél már ennek mindnek elfogadottnak kell lennie...

Gondolj bele, jó ok most még él 1-2 hárpia matuzsálem... de mire mi odakerülünk, teljesen normális lesz a 78-80-90 évesek közt a tetoválás, fültágító, pirecing... bármi... nekem is már 20mm es lyuk van a fülemben... anyámék mindig ezen szőrnyűlködnek, hogy mi lesz velem 70 éves koromban... hát semmi... 70 éves koromban azok lesznek a korosztályom akik ma, és pont ugyan olyan elfogadottnak fogják tartani, ahogy ma..

2017. ápr. 25. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!