Leggázabb dolog ami céges bulin történt?
Figyelt kérdés
Mi a legnagyobb hülyeség, amit te vagy a kollégáid közül valaki céges bulin csinált?
Én részegen eléggé összemelegedtem egyik kollégámmal a mosdóban, ahol egy pár másik kollégánk ránknyitott, és persze másnap már az egész cég tudott a dologról. Nagyon szégyellem az egészet, azóta egymás szemébe se merünk nézni az adott kollégával.
Veletek történt már hasonló? Mi a legkínosabb sztori, ami nálatok megtörtént?
2016. szept. 5. 23:51
1/5 anonim válasza:
Vidéken ébredtünk egy panzióban. Máig nem tudom hol. Igaz, ez már régebben volt egy kicsit.
2/5 anonim válasza:
Egyes egyedül én dolgoztam míg a főnök és a többiek fetrengtek a hányásukban....
3/5 anonim válasza:
Az egyik kolléga részegen elővette a farkát a pincérlánynak, aztán meggyújtották a műanyag dísznövényt, végül egy verekedés miatt az egész banda az őrsön éjszakázott.
4/5 anonim válasza:
Az egyik lány olyan sokat ivott, hogy egy idősebb kolléga azon gondolkodott, hogy most a detoxba vitessék be vagy hívják a szüleit. Végül felhívták az anyját és ő hazavitte.
5/5 anonim válasza:
Mindenki hótrészeg volt. Valaki hívott egy rakás prostit. Mindenki mindenkivel nyomta. Volt egy kis fű is. Aztán valahogy kikerültünk az utcára és ránkhívták a rendőröket is. Ez tavaly volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!