Mi volt a leggázabb szituáció amibe belecsöppentetek?
Pár hónapja történt meg velem a dolog. Barátom nevettetett a buszon,mikor épp ittam,és sajnos hátulról leköptem vízzel egy idős nénit és egy bácsit.Olyan 60 körül lehettek,sose történt még velem ilyen ciki dolog,égett a képem rendesen.
veletek történt már hasonló kínos baleset?
Velem egyszer olyan volt, hogy ültem a buszon és eszembe jutott, hogy a következő megállóban le kellett volna szállnom, ezért amikor megállt a busz a piros lámpánál, felálltam, hogy odamenjek az ajtóhoz. Csak pont egyből zöld is lett, a busz hirtelen elindult, én meg elvesztettem az egyensúlyomat és telibe szemből ráestem az előttem ülő nőre...
Vagy pl. megnéztem a Watamote c. animét és nagyon megtetszett az openingje, ami ilyen ordítós rock szám...És a lényeg, hogy ráraktam a telómra és gondoltam, beállítom ébresztőnek, mert ilyen zenére hamarabb felkelek, mint az akkori ébresztőhangomra. Csak a telómon, ha be akarok állítani egy zenét ébresztő-hangnak, előtte be kell állítani csengőhangnak. És véletlenül úgy hagytam, hogy az volt a csengőhang. Aztán másnap az iskolában elfelejtettem lenémítani a telómat és egyik órán, doga írás közben valakinek pont eszébe jutott felhívni -.- És képzelhetitek, milyen ciki volt, amikor az egész teremben síri csend van, erre egyszer csak elkezd valaki üvöltözni meg japánul énekelni a zsebemben...
A legrosszabb, hogy velem minden egyes nap ilyen dolgok történnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!