Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen jó dolog történt ma veled?

Milyen jó dolog történt ma veled?

Figyelt kérdés
Kérlek akkor ne vlazolj ha pocsék napod volt. Rossz napom volt és szeretnék kicsit felvidulni. Minek örültél ma, mi jó történt veled, stb.?
2016. szept. 2. 21:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tegnap sütöttem egy bonyolultabb sütit amiből adtunk a szomszédéknak is és ma mondták hogy nagyon ízlett nekik és ügyes vagyok. Pedig köztudottan nekik kb sosem ízlik semmi és meg is mondják.

Nemrég kaptam rá a sütésre szóval ez a dicséret feldobta a napom :)

Jó olvasgatni az előttem hozzászólók napját is. Látom egész pozítávan alakult a péntek mindenkinek :) kérdező ne szomorkodj! A holnapi nap biztos sokkal jobb lesz! ;)

21L

2016. szept. 2. 23:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Barátnőm nagyon örült még mindig, hogy tegnapra meglepetés bulit szerveztem neki.

Tegnap bár sokat ittam, de ma nem is voltam másnapos és jól voltam.

Szagolgattam egy parfümöt, amit tegnap vettem és nagyon tetszik.

Holnap költözöm el koliba suli miatt (3. évem) és sokat pakolásztam, kedves tárgyakat találtam meg, és sokat beszélgettem anyukámmal, jó volt a hangulat egész nap.

Finomakat ettünk.

2016. szept. 2. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!