Mi volt az egyik legfélelmetesebb dolog ami veled történt?
9/11 nél kimentem kávézni az utcára.
utána a tv-ben volt a folytatás.
nem is tudom így hirtelen melyik volt a legek legje de ha olyan horrorélményeket kell keresni pl
- volt amikor éjszaka kellett gyalogolnom autóút mellett kietlen pusztákon és volt előttem 25 km és az erdőből furcsa hangok jöttek (mintha valami bolond üvöltene)
erre kitaláltam, hogy ahol fény van a pusztában odamegyek hátha segítenek, vagy telefonálhatok
mentem a réten a fény felé, erre a sötétben nekimentem valaminek ami megrázott, kiderült, hogy egy marhacsorda közepén állok és jött a sötétben minden tehén hozzám egyre közelebb, tudom, hogy nem bántanak, de akkor hirtelen ki tudja, hiszen egy csorda közepén vagyok az éjszaka közepén számukra egy idegen betolakodó.. elkezdtem futni, erre megint áram..(gondolom a csorda miatt vezethették körbe)stb, elérve a házat egy öregnéni nyitott ajtót, hát nem olyan mint a mesékben, alig fogta fel mit keresek itt, mit akarok, be is kavart később a sztoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!