Milyen jó dolog történt ma veled?
jövőhéten kezdődik az egyetem, most még itthon vagyok szóval semmi izgalmassal nem szolgálhatok :D
- felrakták végre a tesi órarendjét és összevetve a saját óráimmal találtam pár jót, amire majd járhatok (0 kredites, de legalább jót tesz, mert a rendszeres mozgás az egyetlen, ami hiányzik még számomra az egészséges életmódhoz)
- aztán ma végre minden maradék apróságot összegyűjtöttem a listámról (a költözéshez) szóval holnap már csak be kell pakolnom
- csináltam tiramisut és jól sikerült
mondjuk egész gyakran csinálok, mert mindenki nagyon szereti, de attól még minden egyes alkalommal örülök, hogy örülnek neki :)
bocs, ez valószínűleg nem az, ami elterelné a gondolataidat, de ma ezeknek örültem
tudom, felettébb izgalmas életem van :D
Most vagyok 9.es
Tegnap rosszul ereztem magam de ma csodas volt vannak baratnoim es a fiuk is beszelnek velem
Sikerült transferelnem egy tamelt jilboat az egyik szerverről a sajátomra.
Olyan cukik :D
#ugyanitt lehet jelentkezni Arkozni :D
Uhh velem ma több jó dolog is történt :D
Először is egyik barátnőmmel kaját cseréltünk, mert nem izlett, amit itthon csomagoltam magamnak és nekem adta cserébe a pizzás csigáját, amit akkor vett nem rég a pékségben és még langyos volt :3333
Aztán mikor hazajöttem, anyám mondta, hogy kifestjük majd a szobámat, aminek nagyon örülök, mert elég rég lett kifestve, ráadásul aki csinálta, rohadt igénytelenül csinálta meg, ha az ujjammal egy kicsit erősebben megdözsölöm a falamat, rajta marad a festék az ujjamon -.- Meg az ágyam is a falhoz van tolva és ezért a szivacsom széle falszinű...Nagyon gáz. És már régóta mondtam, hogy hivjunk már valami normális szobafestőt és fessük le rendesen és most végre a kérésem meghallgatásra került ^3^ Vagy nem tudom, hogy szokták ezt mondani XD
A harmadik és egyben talán legjobb az volt, amikor kiderült, hogy ugyanaz marad a tanárunk, aki eddig volt. Ugyanis volt egy tanár, akit nagyon szeretett az egész csoport, és tavaly bejelentette, hogy most 12.-ben átvesz minket tőle egy másik tanár, aki régebben is tanitott itt a suliban, csak gyereke született és most jön vissza a szülési szabadságáról és valamiért hozzá kerültünk volna. És egész nyári szünetben szomorú voltam emiatt, mert tényleg nagyon megszerettem ezt a tanárt és nem értettem, miért nem vihet már ő végig minket, ha már 9. óta tanitott, miért kellett most igy bekavarni a visszatérő tanárral...És ma kaptuk meg az órarendünket és a régi tanár volt odairva, hogy vele leszünk azon a bizonyos órán és megkérdeztük, hogy ez valami elirás-e, erre mondta az osztályfőnök, hogy nem elirás, hanem tényleg ő fog továbbra is tanitani minket :P <3
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!