Szent Johanna Gimi, MBTI?
Szerintetek melyik szereplo melyik tipusba tartozik?
Szerintem:
Reni -INFP
Cortez -INTJ
Ricsi -ESxP
Kinga -ENTJ
Virag -ISFP
Zsolti -ESFP
Reni- INFP
Egyértelműen Fi dominánsnak látom, viszont én látom az Ne-t is benne, mert rengetegszer képzeli el magát a könyvei alapján az egyik karakterként és Cortezt meg másikként. A negyedik helyen álló Te is egyértelmű szerintem, emiatt is szorgalmas többet között. Az ISFJ-t kizárom mert náluk kiegészító Fe van, vagyis levágta volna Cortez jeleit és Arnoldét is egyaránt. Viszont végig ő úgy érezte, Arnold csak a barátjaként gondol rá. Ezért ezt vette mérvadónak. Fi domináns szerintem, de semmi Se-t nem mutat, ezért maradok nála az INFP-nél.
Cortez- ISTP
Az első két funkciójában én látom az Se-t, de nem dominánsként. Én Ti dominánsként gondolom, bár most nem jut eszembe olyan, amikor egyértelműen használja. Viszont szerintem tuti nem Fi domináns, Renivel ellentétben.
Ricsi-ESTP
Nála abból indultam ki, hogy a Ti és Fe magot látom, és az Fe nála nagyon fejlett. Viszont semmi Ne-t nem mutat szerint, Se-t annál inkább, impulzív cselekedetei miatt, és sokszor nem gondolkozik előre.
Kinga-ENTJ
Te domináns ez szerintem egyértelmű,már ha csak a maximalizmusát nézzük. Ni-t tennék második helyre, mert egyértelműen stabil jövőképe van, és folyamatosan törekszik is a megvalósítására.
Virág- ENFP
Rengetegszer van, hogy szinte fejben elvonul, más szempontból közelít meg dolgokat ami miatt furcsának tűnhet, ráadásul szerintem a karakter lehet,hogy butus, de kreatív is a rajzolás terén szóval én neki Ne-t mondanék első helyre. És a másokdik helyen az Fi-nek van értelme. Például a Doriánnal való kapcsolata alatt teljesen csak a saját belső érzelmi világára koncentrált.
Dave-ENTP
Én az igazat megvallva semmi Te-t nem látok benne, igen szeret szervezkedni, de csak addig amíg az adott téma érdekli, és viszonylag sokoldalú karakter, mondhatni mindig más elfoglaltságot keres magának. Ne-Ti szerintem. Az Ne-je kreatív, és igényli a változatosságot, a Ti-je miatt szervezkedik folyton, mert elemző funkció, ezért mondhatni a belső rendszerét amit szerintem a fejében felépített vetíti ki. Amiért szerintem továbbá még nem EXTJ, hogy nagyon sokat használja az Fe-jét. Ami az ENTP-nek harmadik funkció, míg az EXTJ-nek árnyék.
Az első könyvekben szinte csak önigazolást várt, míg végül egészen empatikus személy lett, szóval szerintem fejleszette a harmadik funkcióját. Amikor például a lányokat randizni vitte, akkor empatikusnak és romantikusnak mutatta magát (Fe), mert éri el a kívánt eredményt(háttérben futó Ti). Rengetegszer igazítja viselkedését ahhoz hogyan vágodhat be a körülötte lévőknek. És a negyedik Si-nek is van értelme az Apple-hez, és a Kingához való ragaszkodása révén.
Zsolti-ESFP
Se domináns ez egyértelmű. Viszont én második helyre nála az Fi-t írnám. A harmadik Te is szerintem értelmes a kondi iránti kitartása miatt (Se szerintem itt is megjelenik a fizikai környezettel való kapcsolat miatt).
Andris és Robi-ESTP
Se dominánsak egyértelműen a mának élnek. És abban is biztos vagyok a funkciójuk azonos. Második helyre a Ti-t írnám, mert mindig keresnek és találnak kikaput a házirendben. Ráadásul én az SZJG összes kockájában látom első két helyen a Ti funkciót.
Arnold-INTJ
Introvertált, és egyéertelműen második helyen a Te áll. Ni dominánsnak mondanám, mert szembe megy a hagyományokk, pl:késései, amit megis indokol. A harmadik helyen álló egészségtelen Fi-nek is van értelme a Renivel való kapcsolata miatt.
Macu-ISTP
Ti domináns, kiegészítő Se, és a Japánnal kapcsolatos terveiben látom az harmadik Ni-t.
Gábor-INTP
Hát itt őszinte leszek én arra jöttem rá csak, introvertált és valószínűleg intuitív, így leginkább másokra is azt mondták, így én is megszavazom neki.
Jaques-INFJ
Ni szertinem az első helyen, többek között a cukrász jövőképe miatt, ami mellett a végsőkig kitartott. A második helyre az Fe-t teszem romantikus természete (ami lehet Fi is), és empatikussága miatt.
Tudom, hogy régi kérdés, de azért elmondom én is hogy szerintem ki melyik személyiségtípus lehet.
Reni - ISFJ
Cortez - ISTP
Virág - ISFP
Kinga - ENTJ
Ricsi - ESTP
Arnold - INTJ
Zsolti - ESFP
Dave - ESTJ
Rockerek - ESTP
Macu - ISTP
Gábor - INTP
Jacques - INFJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!