Bot12 kérdése:
Mi lehet a pillangókéssel?
Figyelt kérdés
Sziasztok most kaptam egy pillangókést és nemtudom hogy szorulni kellene de szerintem nem tehát az a markolat rész szorul amin nincs a fityegő befujtam wd40-el de nem segített lehet hogy ez direkt ilyen? valaki tudna segíteni??2016. aug. 17. 20:11
1/4 anonim válasza:
Azt ugye tudod, ha utcán nálad van, és a rendőr meglátja, vagy megtalálja, azért kapsz! Ne kérdezd miért, meg hogy zsebkésért miért nem, de pillangóra, boxerre, sokkolóra ugranak... Lehet tiltott eszközök ezek vagy nemtom, de ha nem akarsz gebaszt magadnak, jobb ha nincs nálad utcán!
Egy budapesti.
2/4 anonim válasza:
Első, csak akkor van gond, ha a penge hossza meghaladja a 8 centit.
Kérdező, szerintem vidd vissza a boltba, cseréljék ki vagy valami!
3/4 A kérdező kommentje:
hát az a gáz hogy a kést rendeltük, amúgy a tipusa jkr inox
2016. aug. 17. 20:48
4/4 IcYHD2002 válasza:
Sajnos én is így vagyok vele. 9 cm es a penge ami az enyémben van. Én csak azért vettem hogy szórakozzak vele ha unatkozok. :D De a rendőr már engem is elkapott és egy kis ügy is lett belőle. Jobb ha nincs nálad én is azt mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!