Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek normális egy...

Szerintetek normális egy ilyen orvos?

Figyelt kérdés

Ma voltam a fogszabisomnál,eddig se szerettem az illetőt de mostmár vègkèpp utálom. Nem olyan régen voltam nála azzal az indokkal hogy eltört a fogszabimba a drót. Nem tudom hogyan történt, bicajoztam haza ès èszre vettem hogy kettè van törve . Eskü nem csináltam vele semmit. Már akkor ki volt akadva hgy milyèrt nem vigyázok rá jobban meg hogy ne egyek azon az oldalon. Megjegyezném hogy nem az evéssel tettem tönkre, de meg se kérdezte hogy hogyan tört el,de neki egyből az jött le hogy èn nem vigyázok rá. Tegnap előtt meg fürödtem, ès véletlenül szájjal neki mentem a medence aljának. Lejött egy brekett. Ma voltam nála, ès teljesen kiakadt. Konkrétan kiosztott. Hogy neki mennyi dolga van, ès hogy csak a problémát csinálom neki. Meg hogy les*rom amit mond... okè ... rosz napja van. De semmi olyat nem mondtam neki amivel kihozhattam volna a sodrából. Csak ültem a szèkbe ès ő meg nekiált kioktatni. Nem is szóltam vissza, csak nèztem .Már ne is haragudjon de mi az hogy feleslegesen csinálom neki a bajt? Nem az a munkája hogy nekem segítsen? Egèsz nap ezen rágódok, jól el is cseszte a napom. Ezek után èn nem szeretnék oda vissza menni...

A hibákért bocsi.

Értelmes válaszokat várok.

2016. aug. 4. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj más orvoshoz!
2016. aug. 4. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:
fizettek a fogszabályzásért? Mert legközelebb közölheted vele, hogy vagy magára erőltet egy kis jó modort, vagy máshova viszitek a pénzt.
2016. aug. 4. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
"milyért" xd
2016. aug. 4. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekimentél szájjal a medence aljának?! Hát ez nagyon nagy:DD
2016. aug. 4. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!