Ha valakinek azt mondják, h fogyatékos, vizsgáltassa meg magát, és elhiszi, sőt időpontot is kér az orvostól stb, az normális?
Egyik ismerősömet a "fogyatékos" jelzővel illette valaki, amiért rosszul csinált vmit, az ismerősöm meg véresen komolyan vette ,azóta abban a hitben él h ő szellemi fogyatékos, időpontot kért az orvostól kivizsgálásra is..
Eddig egy átlagos intelligenciával rendelkező embernek gondoltam, de ez meglepett, azóta nem tudom mit gondoljak a fent említett személyről (pár hónapja ismerem csak).
Ti mit gondoltok erről??
Ahogy fentebb írták, szegény nagyon érzékeny lelkű lehet és az önbecsülése tényleg nagyon kicsi.
Amúgy meg ez a "fogyatékozás" is mostanában afféle divatszó lett. Már hallottam olyat is, hogy valakinek mondták, hogy "te Dawn kóros" vagy "te autista". Pedig talán gőze sincs, mit is jelent az a szó.
Nem tudom, mire jó ez. És ráadásul sérti a valóban fogyatékos / vagy fogyatékkal élő / személyeket is.
Szóval, elég tapló volt az is, aki az ismerősödet fogyatékosnak nevezte.
A p*kolba a gerinctelen, csak oltó emberekkel végre !! Engem már oltárira tudnak idegesíteni !
Próbáld meg megyőzni hogy nem az, próbáld növelni az önbecsülését, erősítsd meg a lelki világát ha tudod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!