Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek diplomája van az már...

Akinek diplomája van az már egyből okos, értelmes embernek számít? Akinek érettségije van mint nekem, az már csak hülye lehet?

Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%

( nem, az a hülye, aki lenézi a másikat, és végzettség alapján ítéli meg a másikat, lásd, a 44%-os...)

Erről beszéltem 74/ PRIMITÍV a viselkedésed!

Jobb lett volna ha csöndben maradsz!

Vitat lezártam! :-)

2016. aug. 1. 00:56
 12/16 MZ.per.X ***** válasza:
100%
Én például nem diplomáztam le, így csak érettségim van...viszont mellette ott van az a tudás, amit az évek alatt összeszedtem.
2016. aug. 1. 01:21
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem rosszul látod a kérdést!

A diploma ugyanúgy egy papír, mint az érettségi bizonyítvány és nem túl sok a különbség közöttük.

Az egyik felsőfokú, a másik középfokú képesítést tanúsit.

Ugyanakkor emberi vonásokat és intelligenciát egyikkel sem osztogatnak.

Aki gyökér, az a diplomával, érettségi bizonyítvánnyal a zsebében, - vagy ezek nélkül is - gyökér marad!

- Nem kell hasra esni senki előtt azért, mert van valamilyen papírja. Az embereket a (nem) tetteik alapján itélik meg, nem az alapján, hogy milyen papírt sikerült - így vagy úgy - megszerezniük.

Ez a "milyen papírja van?" kérdés, csak a munkaerőpiacon tevékenykedőknek lényeges, - mert van, ami képzettséghez kötötten pályázható meg, ugyanakkor a munkáltatók versenyeznek egymással, hogy ki tud azonos képzettségű embert jobban alulfizetni.

2016. aug. 1. 01:36
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

"Erről beszéltem 74/ PRIMITÍV a viselkedésed!

Jobb lett volna ha csöndben maradsz!

Vitat lezártam! :-)"

nem én ítélem az embereket a végzettségük miatt... ;)

2016. aug. 2. 21:35
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Én itt, gyakorin is sokszor találkozok olyan diplomásokkal, akik holt hülyék.

Némelyik "okos" olyan válaszokat ír, hogy 14 éves létemre lesajnálom.

2017. márc. 18. 16:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha ilyeneket kérdez, nagyon értelmes nem lehet
2018. márc. 27. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!