Akinek diplomája van az már egyből okos, értelmes embernek számít? Akinek érettségije van mint nekem, az már csak hülye lehet?
( nem, az a hülye, aki lenézi a másikat, és végzettség alapján ítéli meg a másikat, lásd, a 44%-os...)
Erről beszéltem 74/ PRIMITÍV a viselkedésed!
Jobb lett volna ha csöndben maradsz!
Vitat lezártam! :-)
Szerintem rosszul látod a kérdést!
A diploma ugyanúgy egy papír, mint az érettségi bizonyítvány és nem túl sok a különbség közöttük.
Az egyik felsőfokú, a másik középfokú képesítést tanúsit.
Ugyanakkor emberi vonásokat és intelligenciát egyikkel sem osztogatnak.
Aki gyökér, az a diplomával, érettségi bizonyítvánnyal a zsebében, - vagy ezek nélkül is - gyökér marad!
- Nem kell hasra esni senki előtt azért, mert van valamilyen papírja. Az embereket a (nem) tetteik alapján itélik meg, nem az alapján, hogy milyen papírt sikerült - így vagy úgy - megszerezniük.
Ez a "milyen papírja van?" kérdés, csak a munkaerőpiacon tevékenykedőknek lényeges, - mert van, ami képzettséghez kötötten pályázható meg, ugyanakkor a munkáltatók versenyeznek egymással, hogy ki tud azonos képzettségű embert jobban alulfizetni.
"Erről beszéltem 74/ PRIMITÍV a viselkedésed!
Jobb lett volna ha csöndben maradsz!
Vitat lezártam! :-)"
nem én ítélem az embereket a végzettségük miatt... ;)
Én itt, gyakorin is sokszor találkozok olyan diplomásokkal, akik holt hülyék.
Némelyik "okos" olyan válaszokat ír, hogy 14 éves létemre lesajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!