Akinek diplomája van az már egyből okos, értelmes embernek számít? Akinek érettségije van mint nekem, az már csak hülye lehet?
NEM, akinek diplomája van, az diplomásnak számít, akinek meg érettségije van, érettségizettnek.
De attól, hogy valakinek van érettségije, lehet okos meg hülye és ugyanez érvényes a diplomásra is.
Akinek diplomája van, azt jelenti, hogy elvégezte a főiskolát/egyetemet.
Nem jelenti viszont az, hogy magasfokú tudással rendelkezik.
Akinek csak érettségije van, csak akkor hülye, ha felnéz a diplomásra csak azért, mert neki van egy "diplomának" nevezett papírja.
Diploma és érettségi csak munka.h.hez fontos.
De ahoz hogy valaki ember legyen nem biztos hogy, diplomasnak vagy érettségizet legyen.
Egyébként tisztelet a kivételnek de én azt tapasztaltam hogy aki "túl iskolázott" az annyira primitíven tud viselkedni habiszti milyen okos stb...és mást még lemez,i illetve több okosabb és szebb nincs, Na erről beszéltem , nameg csak köztük van elég sok hülye ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!