Miért bámulnak meg? Mi van a mai férfiakkal?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy egyre többen bámulnak meg, de nem a saját korosztályomból, hanem legalább 10 évvel idősebbek. És ami a legdurvább, hogy a legforgalmasabb átkelőknel is hamarabb átengednek mint régebben. Van olyan amikor megyek az utcán és rámdudálnak vagy lefütyülnek... Átlagosnak tartom magamat és nincs nagy fenekem vagy mellem és nem is hordok olyan ruhát ami kirívó lenne és szerintem nem nézek ki többnek, mint amennyi vagyok. Ha velem egyidős fiúk csinálnák ezt még megérteném és kevésbé is zavarna.
Szóval akkor miért ilyenek a férfiak? Csak szerintem undorító, hogy a fiatalokra gerjednek? Vagy félreértem a dolgokat?
15/l
2016. júl. 28. 15:42
11/12 anonim válasza:
Undorítóan tudnak viselkedni a férfiak, azt hiszik, hogy nekik mindent szabad. Persze ha az ő lányukra dudálnának rá, felmenne bennük a pumpa, azt hiszem. Ne foglalkozz velük, a legtöbb ilyen maga is éretlen, megszomorodott, magányos, de ha bántanak, ne hagyd magad!
12/12 anonim válasza:
Már legtöbben leírták, csak megerősítem, kezdesz nőiesedni és észrevettek. Le kell szarni, ne is figyelj rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!