Miért bámulnak meg? Mi van a mai férfiakkal?
Észrevettem, hogy egyre többen bámulnak meg, de nem a saját korosztályomból, hanem legalább 10 évvel idősebbek. És ami a legdurvább, hogy a legforgalmasabb átkelőknel is hamarabb átengednek mint régebben. Van olyan amikor megyek az utcán és rámdudálnak vagy lefütyülnek... Átlagosnak tartom magamat és nincs nagy fenekem vagy mellem és nem is hordok olyan ruhát ami kirívó lenne és szerintem nem nézek ki többnek, mint amennyi vagyok. Ha velem egyidős fiúk csinálnák ezt még megérteném és kevésbé is zavarna.
Szóval akkor miért ilyenek a férfiak? Csak szerintem undorító, hogy a fiatalokra gerjednek? Vagy félreértem a dolgokat?
15/l
Most nem azért, de first world problems. Igen, én is átéltem, amikor kezdtem nőre hasonlítani, hogy megnéznek az utcán. Na és? Egyrészt, csak néznek rád, nem megerőszakolni próbálnak. Másrészt én (meg szerintem mindenki) megnézek olyan embereket is az utcán, akikhez nem is vonzódom, csak arra bambulok, szembe jön velem, satöbbi.
És lehet, te is megnéztél már kétszer annyi idős férfit, mint te, aztán mégse lettél tőle gusztustalan.
Ha egy férfi igazán undorítóan viselkedik veled, az fel fog tűnni, hidd el.
"Ha egy férfi igazán undorítóan viselkedik veled, az fel fog tűnni, hidd el."
Mindenki magának dönti el, hogy mit talál undorítónak. Nekem a rakott krumpli meg a bámuló pasik undorítóak, utóbbiak félelmetesek is. Neked meg nem. Ez van.
Tizenöt éve is ugyanilyenek voltak. Engem sem a saját korosztályom nézegetett, de talán azért, mert a tizenévesek legtöbbje még nem csinál ilyesmit direktben. A figyelemfelkeltést, beszólásokat is idősebbektől látják, tanulják.
Le kell szarni, mást nem tudsz tenni.
30/n
#7 take my upvote.
Ennyi, táposak vagytok, meg amúgy is 14. szülcsinapcsitól szabad a pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!