Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (Önbizalomhiány)

Mit csináljak? (Önbizalomhiány)

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem.. Nagyon sok problémám van magammal.. Elmondani sem tudom mennyi. Csak azt tudom, hogy nem tudok mit kezdeni velük.

-Szőrös vagyok szinte tetőtöl talpig.

Kifejtem: láb, has, kar, hónalj, derék, ARC. Hozzátenném, lány vagyok. Mind borotvalom, es az a bajom vele, mert amúgy egy szó nélkül megcsinálnám, hogy fekete pontok maradnak a helyén, és fél nap múlva ugyanolyan lesz... Nem vootam az ideén még strandon sem, nemhogy majd pár napra nyaralni... Az arcomat leszoktam itthon gyantazni amennyire csak tudom...

- A barátnőim meg akiket ismerek, mind kitűnik valamivel a tömegből. Légtáncos, karatézik, táncol, deszkázik, én meg? Semmi hobbim nincs. Szürke kisegérnek érzem magam közöttük.

- ők tökéletesek. Semmi problémájuk nincs, megvannak elégedve magukkal. Járnak kondiba, tornáznak, egészségesen étkeznek, és makulátlanok. Tényleg. Én pedig lassan szétfolyok, és eszej, és eszek és fekszem. Nem visz rá a lélek, hogy eljárjak esetleg aerobocozni, vagy bármi, pedig... Kéne. Ötletem sincs, esetleg valakinek valami tipp? Hogy vehetném rá magam, és mit csináljak? 165 cm és 62 kg vagyok.

Minden nap kell mosnom hajat, mert olyan mintha egy zsirosbödönből emeltem volna ki. Megterhelők ezek mind nap mimt nap,és belefáradtam... Már tényleg nem tudom mit csinaljak...

14/L

2016. júl. 28. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem először menj orvoshoz, mert valamilyen hormonzavar is állhat a hátterében annak, hogy ennyire szőrös vagy, és hogy állandóan hajat kell mosnod...
2016. júl. 28. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is erre gondoltam, hátha ír neked valamit a doki, amitől a szervezeted visszavesz kicsit magából.

A torna meg akaraterő kérdése, ha elkezded csinálni, egyre könnyebb és jobb, közben fog megjönni hozzá a kedved, nem előtte, azt várhatod. Bármit mondunk, nem segít. De ha elkezded és látod az eredményt meg érzed, hogy teszel magadért, a gondolkodásod is úgy változik, jobban érzed majd magad.

2016. júl. 28. 10:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Tobb tesztoszteront termel a szervezeted, mint kellene. A szuleid nem vettek eszre, hogy ez nem oke?

Menj el orvoshoz kivizsgaltatni magadat. Egy hasonlo koru fiu sem szorosodik ennyire.

Ne az osztalytarsaiddal torodj. Ne meregesd magadat hozzajuk. Tuzz ki celokat es a sajat tempodban haladj elore.

2016. júl. 28. 10:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom, testveremnek is ez a baja, o is lany. Nem segitett neki a gyogyszer, de igen, hormonproblema. De milyen celolat tuzzek ki? Koszonom!
2016. júl. 28. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Orvost keress fel elsősorban mert hormonzavarra utalhat a sok szőr meg a durván zsíros haj. Tornázni lehet otthon is, csak a neten kell keresgélni. Annyi a bajod h lusta vagy és várod a sült galambot, de így mindig szürke kisegér maradsz. Keress elfoglaltságokat, próbáld meg megkeresni amiben jó vagy, vagy ami érdekel és próbáld meg. Nem biztos hogy elsőre menni fog de kemény munkával, kitartással bármi sikerülhet :)
2016. júl. 28. 12:51
 6/6 anonim válasza:

Ahogy az előttem lévők is írták,ha orvoshoz fordulsz az a legjobb ötlet.

És hidd el,mindenkinek van valami problémája saját magával,sajnos nagyon nehéz elfogadni magunkat,de nem lehetetlen;). Minden fejben dől el. Ahogy az is hogy rászánod e magad a tornára és a sportra,csak rajtad múlik. Ha elkezded utána már egyre könnyebb és könnyebb lesz. A hobby problémára pedig egy megoldás van:kipróbálni és tapasztalni. Próbálj ki minél több sportágat,szabadidős tevékenységet,rajzolj,kézműveskedj,akármi,az sem baj ha nem megy,a lényeg hogy valamiben örömödet leld:)

Remélem tudtam segíteni,kitartás,mennj fog:))

2016. aug. 6. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!