Mit csináljak, ha a lányok szóba se állnak velem azért, mert csak 160 centi vagyok? 13,5/F
Szia, csak azt tudod tenni, hogy elfogadod magad, mert ha nem, ezt sugárzod kifelé is.
Még simán nőhetsz, szóval ne add fel. Remélem, nem dohányzol, mert az nagyon durván befolyásolja a növésben lévő fiatalokat.
Ha jó egyéniséged van, jó fej vagy, rendes vagy, hidd el, hogy találni fogsz magad mellé való lányt. Egyébként nem tudom, te milyen suliba jársz, mert én 155 centi vagyok (lány) és nem érzem magam törpének azért :) csomó velem egymagas lány van, szóval rossz helyen keresgélsz :)
Keress egy alacsony lányt. Biztosan nem csak nálad magasabbak vannak.
Sok 150 cm körüli lány van.
Egyébként nem lehet a lányokra haragudni, akik tőlük magasabb férfiakra vágynak. Ez kb. ugyanolyan, hogy sok férfi meg tőle vékonyabb lányra vágyik, szóval nem szereti egy fiú, ha a lány karja vastagabb, mint az övé és ez tök normális egyébként. Vagyis inkább ösztönös tulajdonság.
Egy nőnek attól férfias az a fiú, hogy magasabb, erősebb nála, így érzi magát biztonságban mellette.
Szia. Én is annyi idős vagyok mint te 168 cm de láns. Apukámtól örököltem a magasságom csak ő 180.. Valahány...
De ő teljesen máshogy nőtt mint én.. Én már oviban is magas voltam.... Ő meg még álltalános suliban alacsony volt kissebb mint én. Ő még felnőtt korában is nőtt (de már megállt a növésben) Szóval ne keseredj maradj ilyen a belső tulajdonságaidban és lehet 2-3 év múlva már magasabb leszel mint sok osztály társad.
13 évesen még nagyon korai csajozni.Meg vizipipázni se kéne.Nem tudom,miért hiszik azt a mai 13 évesek,hogy ebben a korban normális inni,dohányozni stb.Nekem ez akkor még álmomban sem jutott volna eszembe.Majd ráérsz a középiskolában csajozni,ott is inkább 17-18 évesen
Amúgy még sokat fogsz nőni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!