Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik örökölten szép arcúak, és mindössze annyit tesznek az alakukért, hogy nem zabálnak 10 után nutellás kenyeret. - Azok hogy jönnek ahhoz, hogy csakis testépítő srácokkal állnak szóba? 24F
Ha volna egy Teslád, mennél a munkába a Trabantoddal? Egyszerűen arról van szó, hogy a lánynak van valamije, amit ki tud használni. És neki miért nem járna az, hogy élvezhesse az életet? Talán te nem azt csinálnád?
22/F
Lemerem fogadni, hogy azok a lányok akikről beszélsz, messze nem csak a genetikájuknak köszönhetik a kinézetüket, hanem jóval több munka van benne annál, mint azt Te csak hiszed.
Ráadásul az ilyen csajok nem csak a kockahasra/pénzre buknak, csak a magadfajta önsajnáló alakokat kerülik el .
Bevallom sztem ezzel semmi gond sincs. Ismerek jópár normális embert ilyen körökben, hisz jómagam is ebben vagyok :)
"Az izmos kockahas - üres fej" zene nem igaz. Valamiből megkell élned, mert egy jobb versenydiéta vagy egy jó tömegelés havi szinten 150 ezer forint körül áll meg :) és akkor még vegyél ruhát, satöbbi... Nem egy egyetemet végzett szexi srácot ismerek. Gyere el egyszer a Cutler Goldba és kérdezősködj körbe ^.^ 19l
Akarhogy is nezel ki, de ezutan a szoveg utan nem allnek veled szoba.
Nem ertem ezt a sok hiszteriat. Minden masodik kerdesben vagy valaszban felszinesek,k.csogok,k..rvak,stb. a nok.
Ne haragudjatok meg, de akiket ti jellemeztek, vagy akit/akiket Te most jellemeztel, azok sem igazi nok.
Egy igazi nonek nem csak a az orokolt kulso tulajdonsagok a mervadok. Hanem az intelligencia, az apoltsag, a ratermettseg, a ferfiassag, magabiztos fellepes, erzekiseg. Tudom nehez megerteni, de mindezektol lesz vonzo pl. szamomra egy ferfi. De meg sok tulajdonsagot tudnek sorolni.
Azert mert te csak ezzel a fajta "novel" talakoztal, vagy ezt kepzelted el, az eleg nagyfoku butasagra utal. Nem csak egy fele no vagy ferfi letezik. Lepjunk mar tul egy kicsit az altalabositason es a kicsinyes feltekenykedesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!