Mit tegyek ha csúnyának érzem magam? Többi lent. (17 lány)
Nekem hasonló helyzetben az segített, hogy olyan építő jellegű tevékenységeket folytattam, amik során az volt a legfontosabb, hogy hogy néztem ki. Ennek a folyamatnak lényeges része volt a minél egészségesebb, zöldséget, gyümölcsöt bőségesen magába foglaló táplálkozás, vitaminok, kiegészítők szedése, és az aktív, sokszor igenis megerőltető testmozgás - mert máshogy nem nagyon van értelme, ha fejlődni szeretnél.
Ha a tested nincs megfelelő állapotban, nem is lesz étvágyad. Ahhoz, hogy nőjön a hajad és rendbejöjj, egészségügyileg kell felhoznod magad egy bizonyos szintre, és ezt az állapotot csak kitartással, érzékenységgel, a tested üzeneteire való odafigyeléssel lehet elérni.
Sok sikert! 26/L
"Mit tegyek ha csúnyának érzem magam?"
Realizáld, ez relatív.
Ha nincs önbizalmad, realizálj tényeket magadról s ne hagyd vélemények ebbe rondítsanak. Tény > vélemény.
Ne szedj étvágynövelő tablettát. Ilyen problémákra természetet kell hívni nem ellenségét.
"milyen szép ruháik vannak"
??? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!