Csak engem irritálnak a dohányzó emberek?
Engem is irritálnak, de engem nem a pénz, hanem a büdös miatt.
De vígasztal a tudat, hogy sokkal hamarabb meghalnak, és sokkal fájdalmasabb halálban mint kéne
20F
Engem meg tudod kik irritálnak?
Azok a nemdohányzók akik a dohányosokon pörögnek. Neked aztán nem kurvära tök mindegy, hogy ki mire költi a pénzét?
Háboroghatsz és akár igazad is lehet (sőt, szerintem van is), csakhogy a szüleidet nem tudod megváltoztatni. Sőt. Minél többször mondod nekik azt ami nem tetszik annál nagyobb ellenállást váltasz ki belőlük és nekik is annál jobban fogja csípni a szemüket az ami szerintük a Te hülyeséged. Fogadd el hogy nem változtathatsz rajtuk és hagyd őket békén. Bármily furán hangzik: légy Te az okosabb. Biztos nem szeretnéd, ha a szüleiddel felnőtt korodig teljesen megromlana a kapcsolatod.
Magadnak vedd meg amit szeretnél. Nem kell mindennek tudniuk az árát, ha zsebpénzből vetted, így ők is kevésbé tudnak beszólni Neked.
Párt meg majd tudsz úgy választani, hogy ne cigizzen.
Sajnos a cigaretta mind mentálisan mind fizikailag nagyon "fogja" azt aki rászokott. Ha az orra alá dörgölöd az illetőnek, hogy gyenge, mert nem tud leszokni attól ideges lesz, és mit csinál az ideges dohányos?
Azért egy háztartáson belül csak érdekelje már mire költik a pénzt.
Akár tetszik akár nem a szülőknek az a dolga, hogy felkészítsék az életre a gyereküket, és ez nem nagyon fog menni felelőtlen pénzügyi döntésekkel, illetve azzal, hogy a továbbtanulására szánt pénzt elszívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!