Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem irritálnak a...

Csak engem irritálnak a dohányzó emberek?

Figyelt kérdés
A saját családom is irritál, ők is cigiznek, illetve olyan fiúval se tudnék összejönni, aki dohányzik.
2016. júl. 26. 08:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én értelek. Tanítóként forr a vérem, mikor a szülő kezében mindig ott a cigi, de a gyereknek nincs felszerelése, tízóraija.
2016. júl. 26. 09:11
 12/28 anonim ***** válasza:
Írd össze a szüleidnek, mennyit költenek cigire, és mennyibe kerülne más, amire szerintük nem jut.
2016. júl. 26. 09:12
 13/28 anonim ***** válasza:
Zavar a cigi. Szüleim állandóan szívják, bent a lakásban. Alsós voltam amikor megvádolt egy tanár, hogy dohányzom, mert bűzlők a cigitől. Pénzünk soha nem volt, de két doboz cigit kellett venni minden nap. 19 éves koromig bírtam, aztán elköltöztem.
2016. júl. 26. 09:13
 14/28 A kérdező kommentje:
Ők nem a lakásban szívják, de rajtuk meglehet érezni rögtön hogy a házba bejönnek. Aztán mikor mondom nekik mennyire büdösek, nem hiszik el, mert azzal mentegetőznek hogy ők enyhét, mentolost szívnak. De amikor vennék magamnak valami dolgot, ami hasznos, a saját pénzemből rögtön lehurrognak, hogy mire az nekem pl. mire kell nekem 2000 forintért korrektor, meg ilyesmi.
2016. júl. 26. 09:22
 15/28 anonim ***** válasza:
81%
Egy dohányzó szülő mire felnevel egy gyereket kb egy lakás árát dohányozza el. Amivel a gyerek el tudna indulni az életben. Iszonyat felelőtlen hozzáállás.
2016. júl. 26. 09:40
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Engem is irritálnak, de engem nem a pénz, hanem a büdös miatt.

De vígasztal a tudat, hogy sokkal hamarabb meghalnak, és sokkal fájdalmasabb halálban mint kéne

20F

2016. júl. 26. 09:41
 17/28 anonim ***** válasza:
19%

Engem meg tudod kik irritálnak?

Azok a nemdohányzók akik a dohányosokon pörögnek. Neked aztán nem kurvära tök mindegy, hogy ki mire költi a pénzét?

2016. júl. 26. 09:46
 18/28 A kérdező kommentje:
Engem a büdösség és a pénz felelőtlen elverése miatt is irritál. De különös módon már egy 300 forintos csokit már drágának találnak, pedig nekem nem is kell minden napra, mert egy hétig is elég nekem.
2016. júl. 26. 09:46
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Háboroghatsz és akár igazad is lehet (sőt, szerintem van is), csakhogy a szüleidet nem tudod megváltoztatni. Sőt. Minél többször mondod nekik azt ami nem tetszik annál nagyobb ellenállást váltasz ki belőlük és nekik is annál jobban fogja csípni a szemüket az ami szerintük a Te hülyeséged. Fogadd el hogy nem változtathatsz rajtuk és hagyd őket békén. Bármily furán hangzik: légy Te az okosabb. Biztos nem szeretnéd, ha a szüleiddel felnőtt korodig teljesen megromlana a kapcsolatod.

Magadnak vedd meg amit szeretnél. Nem kell mindennek tudniuk az árát, ha zsebpénzből vetted, így ők is kevésbé tudnak beszólni Neked.

Párt meg majd tudsz úgy választani, hogy ne cigizzen.

Sajnos a cigaretta mind mentálisan mind fizikailag nagyon "fogja" azt aki rászokott. Ha az orra alá dörgölöd az illetőnek, hogy gyenge, mert nem tud leszokni attól ideges lesz, és mit csinál az ideges dohányos?

2016. júl. 26. 09:53
 20/28 anonim ***** válasza:
68%

Azért egy háztartáson belül csak érdekelje már mire költik a pénzt.

Akár tetszik akár nem a szülőknek az a dolga, hogy felkészítsék az életre a gyereküket, és ez nem nagyon fog menni felelőtlen pénzügyi döntésekkel, illetve azzal, hogy a továbbtanulására szánt pénzt elszívják.

2016. júl. 26. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!