Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mik azok a viselkedések, amik...

Mik azok a viselkedések, amik a legjobban irritálnak Facebookon?

Figyelt kérdés

A szokásos "nincs facebookom mert szar meg én vagyok az igazán eredeti egyéniség bla bla bla" rinyát hagyjuk, nem vagyok rá kíváncsi.

Azok írjanak, akik fent vannak és használják.

1.

2016. jún. 11. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
ha beszélgetünk, látta, de direkt csak később válaszol, vagy volt egyszer mikor ráírtam valakire és kilépett fb-ről, utána lépett be és válaszolt.
2016. jún. 11. 19:41
 2/10 A kérdező kommentje:

1.Akinek nincs kint profilképe, tucat neve van, de bejelöl üzenet nélkül.

2.Ugyan ez, van képe, de csak a gyerekeiről.

3.A legprofibb, amikor van fent képe, a gyerekeiről meg az éppen a gyereket ölelő bárkiről, de róla még mindig nincs.

4.Van valami képe, csak épp szart se lehet belőle kivenni.

2016. jún. 11. 19:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Régen, még le nem tiltottam, addig volt a "csinálj magadról egy képet és írj valami marha nagy okosságot alá" c. történet is.
2016. jún. 11. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1. idézet aminek köze nincs a képhet

2. az lávcsi van babám tipusú hányinger szövegek

3. "menő" nevek

4. Akik folyton kiírják "unatkozom írjon valaki"

5. Aki elolvassa az üzenetet de nem reagál

6. aki naponta 100 képet posztol magáról, és persze mindhez oda írja hogy "csúnya vagyok/sz@r lett"

2016. jún. 11. 19:53
 5/10 anonim válasza:
0%
Az ĂŠlet nagy problĂŠmĂĄi.
2016. jún. 11. 19:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Ugye tudjátok, hogy még az email, sms korszakában is volt olyan, aki látta, és nem válaszolt azonnal? Sőt, levelet sem postafordultával küldtek. Ezen izgulni...
2016. jún. 11. 20:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A nő,aki világéletében 50 kilóra is képtelen volt felhízni,hirtelen minden erejével edzeni kezdett,és fehérjét zabálni,és mindenki puhány/dagadt/hülye lett körülötte. És nyíltan szapulja a nem tökéletes embereket.

Aki állandóan a gyerekéről tesz fel képeket,és nem hajlandó felfogni,hogy az csak az Ő szemefénye,másnak csak egy kommersz kölök.

A 17 éves srác,akinek kéthetente új barátnője van,és mindegyiket életemnek hívta/hívja.

Aki a kiselejtezett ronda ruháit hirdetgeti,viszonylag sok pénzért(mintha turkáló lenne a Facebook).

Aki húszpercenként profilképet változtat,mert az egyiken kicsit máshogy áll egy szempillaszála mint a másikon.

Az öreg szomszédasszony,akit nem bayxtak meg vagy 30 éve,és minden weboldalnál ismeretlen random kommentelőknek csúnya hangvétellel osztja az észt,mintha ő lenne az ász.

2016. jún. 11. 20:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Akik folyamatosan,mindet nagy betűvel írnak.

Azok akik életük minden percét kiposztolják

2016. jún. 11. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem a legjobban az,amikor a drága ismerőseim megosztják az oszd meg és ezt meg azt nyersz,meg megy a postás,stb.. dolgokat. Nem egyet töröltem emiatt. Egyszerűen felfogni nem bírom,hogy hogy lehet ennyi hlye ember.
2016. jún. 11. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor köztudottan suttyó senkiháziak hintik a port,hogy mekkora übermensch-ek és megosztják életbölcsességüket az egész világgal.Na az irritáló tud lenni....
2016. jún. 12. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!