Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti töröltetek már ismerőst a...

Ti töröltetek már ismerőst a Facebook-on azért, mert marhaságokat vagy rosszindulató kommenteket írkált a megosztásaitokra?

Figyelt kérdés
Nekem most kellett hét év után először tennem ilyet. Eleve szokása volt hülyeségeket írkálni megosztásaimra, tahó poénokat, amiket normál ember nem talál viccesnek. De az utóbbi időben, amikor valami külföldi kirándulós, vagy buliban vagy fesztiválon lazulós postot osztottam meg egyenesen rosszindulatú, trágár módon pocskondiázni kezdett. Más megoldás nem maradt. Annyira közeli ismerős amúgy nem volt. Ez gyakori jelenség manapság vagy csak én futottam bele?
2016. júl. 26. 07:59
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
41%
Bunkót eleve nem igazolok ismerősnek. Ha ennek ellenére mégis történne ilyen, először nyilvánosan leosztanám. Másodjára törlés és ezzel végleg el is van felejtve az illető.
2019. júl. 24. 09:30
 32/38 anonim ***** válasza:

Be lehet jelölgetni az ismerösöket hogy ki melyik csoportba tartozzon es amikor posztolsz az igy nem jelenik meg mindenkinek eleve.

Azt is be lehet allitani kik kommentelhetnek az adatlapodra.

Vannak ismetöseim akik szinte nem is latnak semmit mert nem àllitottam öket be pl közeli ismerösnek. Es be van allitva hogy csak közeliek lathatjàk az albumaim vagy posztjaim stb

Nekem ismeröst eddig csak olyan miatt kellett tiltanom mert nem akartam hogy megtudjàk hogy az ismerösöm. Es ugyan le van tiltva az adatlapomon az hogy nem lathatok az ismeröseim, de az IQ bajnok face rendszer viszont az ismerös ajànlàsokban megjeleniti.

2020. márc. 1. 13:21
 33/38 anonim ***** válasza:
Pl kimentem külföldre volt ott baratom ismerösöm lett de nen akartam ebbe senkit beleavatni. Mivel kilog a sorbol mert nem magyar, igy ha feldobja öt valakinek egyböl vàgjàk hogy na ö a pasim, es kezdödnek a likolgatasok meg ismerösnek felveszik meg privatüzengetesek ahogy kaptam màr meg ilyeneket. Egyszerüen magànélet nincs a közössegi oldalakon. Igy a sajat baratom nem az ismerösöm :D
2020. márc. 1. 13:24
 34/38 anonim ***** válasza:
Es minden fotoalbumot es posztod is beallithatod hogy ki lathatja, ki nem, de egyesevel nev szerint is beallithato hogy x es y es z nem lathatja csak.
2020. márc. 1. 13:32
 35/38 A kérdező kommentje:
32: Miért nem akartad, hogy megtudják, hogy az ismerősöd? Talán valami híresség? :)
2020. márc. 1. 13:35
 36/38 anonim ***** válasza:

"es kezdödnek a likolgatasok meg ismerösnek felveszik meg privatüzengetesek ahogy kaptam màr meg ilyeneket. "

Es mennek a hàtam mögötti kavaràsok.

Pelda:

Egyik exem ismerös lett igy ezen aprobolo megtalàlta magànak a bnöm elkezdett neki rolam kamuzni meg jatszani magàt elötte stb.

Nem hianyoznak a kavaràsok az eletemböl.

Plane hogy erdekes mod vki elmondja hogy figyelj csak megkeresett a bnöd es a szamra akart puszit adni.., valaki meg nem valaki meg bedöl a kamuknak etc.

Most dönemtenem kellett hogy vagy az ilyen baratnöket akikkel ezer éves kapcsolatom van es ismerjük egymast a-z, vagy a sajat csaladom akik meg neki allnanak kritizalni faggatni beleszolni, törlöm egy ujabb pasi miatt, vagy szimplan az uj pasimat törlöm. Mert kezdödtek is ezek az apro mozzanatok akkor kezdtem agyalni ezen.

Es mivel a baratommal nem a face az eletünk plane szerinte pont azoknak van szüksege ra akiknek nincs is élete, mert ahol pörges van ott nem pötyöges van, amugy is neki meg a köreinek joforman max azert vannak lapjaik hogy zart csoportokon belül megbeszelhessenek ezt azt max, igy egyszerübb volt öt törölni. Mivrl amugy is valtoztatjak rendszeresen a lapjukat, màr kb 5 adatlapja is volt a baratomnak mint nekem 5 ismerös, igy semmiseg volt törölni es kesz. Az enyem le van tiltva elöle igy szepen a gyökeretöl redukaltam a kavaràsok esélyét.

Valami ilyesmi az indokom.

2020. márc. 1. 13:56
 37/38 anonim ***** válasza:

Jah es rendör nyomozo ismerösöm is van, es szoval a masik köröm nem eppen legalis.

Ugy mellesleg.

2020. márc. 1. 14:01
 38/38 anonim ***** válasza:
Igen, de volt, hogy csak beállítottam, hogy ne lássa amegosztásaimat. Néha nem rosszindulatból teszik, velük nem teszek így. Pl Apukámnak volt kezdő Facebookosként egy korszaka, hogy nem lehetett néha értelmezni, hogy kapcsolódik a kommentje a megosztott tartalomhoz.
2020. okt. 4. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!