Ti mit gondoltok ha valaki nem ír vissza?
Velem megesett egy párszor,igazából nem szoktam rágódni rajta,csak elég fura.Nem olyan esetre értem hogy nem ír 1-2 óra múlva,hanem mondjuk egy nap múlva sem...
És nem bepróbálkozásról van szó,hanem egy teljesen egyszerű kérdésről,és nem egy idegenről,hanem akit ismersz,és nem is bántottad meg meg semmi...
Én már 1 éve várok egy válaszüzenetre kedves kérdező. Azt hiszem az én esetem már jóval túlhaladta azt a bizonyos 1 napot...
Szóval eléggé rossz véleménnyel vagyok az ilyen emberek viselkedéséről. Bizonyos mértékig megértem és elfogadom azt, ha valaki elfoglalt a saját dolgaival, de a fenti eset bizonyítja, hogy vannak bizonyos esetek amikor nagyon nem erről van szó. Egyszerűen csak hárít.
3-as,azt nem hiszem hogy utál,legalábbis okot nem adtam rá.
Hát elég ritkán irkálok facebookon embereknek,de végülis igen,lehet hogy megunt.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!